Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvykusių Skaisgirių skyrybų kulminacija – naujame kino filme?

Dar vasario mėnesį kino teatruose pristatyta komedija „Vedybos, skyrybos ir barsukas“ ir toliau kursto diskusijas apie garsių šalies porų skyrybas. Pirmadienio rytą, Vilniaus miesto apylinkes teisme, bendru sutarimu nutraukta prodiuserio Rolando Skaisgirio ir Vaidos Skaisgirės santuoka. Tą pačią dieną pristatytas ir filmo anonsas, skelbiama pranešime spaudai.
Filmo „Vedybos, skyrybos ir barsukas“ akimirkos
Filmo „Vedybos, skyrybos ir barsukas“ akimirkos / Organizatorių nuotr.

Kovo 9-osios rytą pristatytas filmo vaizdo anonsas, kuriame vaizduojama teismo scena, kurioje susitinka pagrindiniai filmo personažai, Girius ir Skaistė.

Kaip rašoma žiniasklaidai atsiųstame pranešime, netrukus imta svarstyti, ar įvykiai, kurie yra pasakojami ekrane, galėjo nutikti ir realiame Skaisgirių poros gyvenime?

Filmo anonsas:

VIDEO: ,,VEDYBOS, SKYRYBOS ir BARSUKAS" | Teismo valanda

Pagrindinis filmo herojus Girius, per savo jubiliejų sužinojęs, kad žmona jau kurį laiką jį apgaudinėja, įklimpsta į gilią depresiją. Viskas pakrypsta netikėta linkme, kai herojaus mobilusis telefonas įgyja stebuklingų galių ir jis, sutikęs žavią moterį, įsiamžina su ja asmenukėje.

„Telefonas Girių nukelia į ateitį ir jis sužino, kokia būtų jųdviejų kasdienybė kartu. Vieną moterį keičia kita ir, nors ima atrodyti, kad vyras pagaliau ras tą, su kuria galėtų nugyventi visą gyvenimą, kuo toliau tuo labiau ima tuo abejoti. Kol galiausiai ryžtasi sunkioms skyryboms“, – skelbiama filmo anonse.

15min primena, kad Vaidos ir Rolando Skaisgirių santuoka Vilniaus miesto apylinkės teisme nutraukta pirmadienio popietę. Kadangi skyrybos vyko bendru sutarimu, ištuokos procesas truko neilgai.

Žinią apie nutrauktą santuoką V.Skaisgirė patvirtino ir 15min, pabrėžusi, kad juodu išsiskyrė draugiškai, palaikyti šiltą santykį jiedu žada ir ateityje.

„Galiausiai po visų didžiulių dramų, filmų ir serialų mums pavyko kaip dviems suaugusiems žmonėms surasti bendrus taškus“, – 15min teigė V.Skaisgirė.

Visai netrukus prodiuserinė kompanija „Videometra“ atsiuntė pranešimą apie filmo anonsą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Teismas oficialiai nutraukė Vaidos ir Rolando Skaisgirių santuoką: „Išsiskyrėme draugiškai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas