Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Įžeista Viktorija Jakučinskaitė „užkūrė“ diskusiją apie savo apvalumus: „Taip daryti nesveika“

Žinomi žmonės nuolat tampa apkalbų objektu, o kritika jiems skrieja ne tik socialiniuose tinkluose, bet ir žinutėmis. Ne vienos piktos ar netaktiškos replikos sulaukia ir dizainerė Viktorija Jakučinskaitė. Ji į šią situaciją nusprendė pažvelgti netradiciškai – užkūrė aštrią diskusiją, plačiai nuvilnijusią socialiniuose tinkluose.
Viktorija Jakučinskaitė
Viktorija Jakučinskaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Antradienio vakarą V.Jakučinskaitė socialiniuose tinkluose pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji užfiksuota vaikštanti siauromis Italijos gatvelėmis su atviru, aptemptu tigro rašto kostiumeliu. Neilgai trukus moteris teigė sulaukusi piktos sekėjos replikos.

„Užpakalis jau storulis“, – sekėjos žinutę paviešino dizainerė.

Sulaukusi tokio komentaro, V.Jakučinskaitė nusprendė į šią situaciją pažvelgti kiek netradiciškai ir užkūrė aštrią diskusiją. Instagrame ji juokais pasidalijo įrašu ir paragino savo sekėjus atsakyti į užduotą klausimą.

„Iškeliu diskusiją į viešumą. Man čia parašė, kad mano užpakalis per didelis jau, ką manote? Laukiu jūsų nuomonių komentaruose po postu“, – rašė ji.

Po šiuo įrašu pasipylė gausybė V.Jakučinskaitę palaikančių žinučių, kuriose teigiama, kad tokie sekėjų komentarai mažų mažiausiai netaktiški, o dizainerės figūra – tiesiog fantastiška.

„Viktorija, o tau ne pofik, ą galvoja kiti apie tavo užpakalį??? Tavo šikna kokia nori, tokia ir yra, ar dabar būtina visais klausimais paklausti komentatorių nuomonės?“, – po V.Jakučinskaitės įrašu rašė su žymiais atlikėjais dirbanti Neringa Zeleniūtė.

Pati V.Jakučinskaitė teigė, kad tokio įrašo paskirtis tikrai nebuvo sulaukti dėmesio ir komplimentų.

„Mes su jumis atlikome labai gerą socialinį eksperimentą. Aš, aišku, galėjau ištrinti tą jos žinutę, ją užblokuoti. Bet noriu parodyti, kad tai nėra normalu. Nėra normalu parašyti kitai moteriai, kad tavo stora šikna, maži papai, kreivos kojos... To nereikia. Gerai, kad aš turiu sveikus santykius su saviverte, aš savo šikną vertinu blaiviai. Man su ja viskas gerai, aš su ja gyvenu. Nėra ji man baisi, kažkokia stora. Aš ja esu patenkinta“, – kalbėjo Viktorija.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Viktorija Jakučinskaitė
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Viktorija Jakučinskaitė

„Ir tikrai man nėra dėmesio trūkumas ir reikalinga nuomonė, ar tikrai mano užpakalis per didelis, ar per mažas. Aš to neprašyčiau. Bet jūs, rašydamos komentarus, ir aš, paviešindama tokią žinutę, parodėm, kad tai nėra norma, kad negalima kitai moteriai taip rašyti. Visi sveiki žmonės kaip sureagavo – taip rašyti ir elgtis negalima, taip rašyti nesveika. Negalima spręsti, koks kieno užpakalis. Baikime tas patyčias. Jei turi ką gero pasakyti, pasakyk, bet tikrai nereikia taip rašyti.“

Anot V.Jakučinskaitės, dažniausiai piktus komentarus rašo savimi ir savo gyvenimu nepatenkinti žmonės.

„Jei nepatenkinti savimi, savimi užsiimkite. Jei užpakalis per storas, sportuokite, laikykitės dietos, keiskite mitybą. Nepatenkinta darbu – keiskite darbą“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas