Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 20

J.Budriūnaitei-Kamrazer – 50: vasara Meilės alėjoje, atsisveikinimas su „karjeriste“ ir šventė teatre

Kai teatro scenos užuolaidos užsidaro ir sezonas baigiasi, aktorė Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer su vyru kompozitoriumi Vadimu Kamrazeriu ir dukra Sofija iškeliauja vasaroti į pajūrį. Ir taip jau 15-ka metų! Ne išimtis ir šįkart. Tiesa, šiemet su Valstybiniu Šiaulių dramos teatru iki kito sezono Jūratė atsisveikino ypatingai – čia savo 50-mečio proga ji surengė kūrybos vakarą, kurio dar ilgai nepamirš nei ji, nei ją susirinkę pasveikinti scenos bičiuliai ir gerbėjai.
Jūratės Budriūnaitės-Kamrazer 50-mečio kūrybos vakaras „Jausmų neslėpti“
Jūratės Budriūnaitės-Kamrazer 50-mečio kūrybos vakaras „Jausmų neslėpti“ / Sauliaus Jankausko ir asmeninio albumo nuotr.

Savo 50-metį atšventusi Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer portalui Žmonės.lt atsiliepė ir pajūrio. Meilės alėjoje apsistojusi aktorė čia po teatro sezono ilsisi kiekvieną vasarą kartu su šeima.

„Vasarojame čia jau 15-ka metų, dar net Sofija nebuvo gimusi... Gavo Vadimas kadaise pasiūlymą koncertuoti, nuo tuo laiko čia vykstame kiekvieną vasarą. Žinau, žinau, daug kam Palanga Basanavičiaus gatvės muzika kvepia, tačiau vyras čia gali dainuoti ir romansus, ir klasikinę muziką, – kitame laido gale šyptelėjo „Žuvėdros“ viešbučio komplekse apsistojusi Jūratė. – Čia tikra pasaka... Atsikeli ir su pižama gali per takelį tiesiai į jūrą“.

Dabar Jūratė gali mėgautis jūros gaiva ir pušų ošimu – ji teatro sezoną šiemet uždarė ypatingai gražia nata. 50-mečio proga Valstybiniame Šiaulių dramos teatre aktorė suorganizavo autorinį kūrybos vakarą „Jausmų neslėpti“. Apie neeilinį vakarą ir įvairiomis spalvomis nuspalvintą aktorės gyvenimą, Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer pasakojo portalui Žmonės.lt.

Sauliaus Jankausko nuotr./Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer
Sauliaus Jankausko nuotr./Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer

Jūrate, kai su jumis bendravome prieš trejus metus, tąkart baigdama pokalbį man sakėte: „Už trejų metų švęsiu 50-metį, iki to laiko norėčiau paruošti performansą apie moterį aktorę.“ Ar „Jausmų neslėpti“ – toji įgyvendinta svajonė?

Nieko sau... Buvau apie tai visai pamiršusi! Bet matot, mano toks

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas