Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Butnorius su žmona Gražina švenčia 7-ąsias pažinties metines: ypatinga valanda ir simbolinė dovana

Dainininkas, grupės „Patruliai“ narys Juozas Butnorius su žmona Gražina gyvena itin romantiškomis nuotaikomis. Spalio 27 dieną jiedu švenčia septintąsias pažinties metines. Portalui Žmonės.lt J.Butnorius atskleidė, kaip mini šią progą, kokią dovaną padovano žmonai ir prisiminė jausmus, kurie užplūdo pirmą kartą išvydus Gražiną.
Juozas ir Gražina Butnoriai
Juozas ir Gražina Butnoriai / Asmeninio archyvo nuotr.

Sekmadienio popietę portalui Žmonės.lt susisiekus su J.Butnoriumi jis teigė, kad kaip tik šiuo metu švenčia pažinties su žmona metines.

„Aš prisimenu, kad pamačiau ją lygiai prieš septynerius metus, apie 15-16 valandą dienos, tai mes šiandien tokiu metu atvykome su šeima papietauti. Dar prisijungė ir draugai su šeima. Tai toks simbolinis paminėjimas. Šiaip mes švenčiame kiekvieną dieną, džiaugiamės, kad esam kartu, kad esam sveiki, laimingi ir visiems viskas gerai“, – Žmonės.lt teigė atlikėjas.

Pasak jo, tokios šventės jam tarsi atskaitos taškas, nes per jas prisimeni nuo ko viskas prasidėjo ir kaip viskas vyko.

Paklaustas, ką šia proga padovanojo žmonai, jis tikino, kad dovana simbolinė.

„Padovanojau orchidėją, nes jai jos labai patinka. O šiaip vienas kitam dovanojam savo meilę“, – šypsojosi J.Butnorius.

Žinomas atlikėjas taip pat prisiminė tą akimirką, kai pirmą kartą išvydo savo žmoną. Kaip teigia jis, susižavėjimas kilo iš pirmo žvilgsnio.

„Jei neklystu tai buvo Kriminalinės policijos diena ir mes ruošėmės koncertuoti. Turėjom pasirodyti šalia Klaipėdos vienoje kavinėje. Aš atvažiavau anksčiau į garso patikrinimą, o žmona tą dieną dirbo prie baro. Tai aš ją pamačiau ir buvo toks „cinkt“! Na ir viskas, aš išvažiuot iš ten jau nelabai norėjau, tad siekiau savo tikslo ir dabar jau esam kartu septyneri metai“, – Žmonės.lt pasakojo J.Butnorius.

Grupės „Patruliai“ narys socialiniame tinkle „Instagram“ taip pat pasidalijo nuotrauka su žmona ir mintimis apie pažinties metines.

Įrašu jis sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Paradoksalu. Prieš 7 metus buvo lygiai tokia pati apsiniaukusi ir lietinga diena kaip šiandien, tačiau tą dieną aš sutikau savo gyvenimo saulę! Sunku patikėti, kad dar tik 7 metai kaip esame kartu, tačiau nuveikėm tiek, kiek kiti per visą gyvenimą to nepadaro. Linkiu mums nesustoti! Ir toliau dideliais žingsniais eiti per gyvenimą, džiaugtis juo ir mylėti vienam kitą kiekvieną dieną vis labiau! Jau Tau sakiau ir pakartosiu, kad gyvenime tiksliai žinau, kad nepamatysiu 3 dalykų: dinozaurų, ateivių ir moters gražesnės už Tave! Su 7-osiomis mūsų pažinties metinėmis! Myliu Tave!“, – rašė J.Butnorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai