Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

JAV gyvenanti šokėja Iveta Lukošiūtė susilaukė antros atžalos: išsipildė svajonė turėti mergaitę

Žinomai šokėjai, buvusiai šokių kolektyvo „Žuvėdra“ narei ir televizijos projektų dalyvei Ivetai Lukošiūtei jau skrieja bičiulių sveikinimai ypatinga proga. Floridoje gyvenančiai moteriai gimė labai lauktas antras vaikas – mergaitė.
Iveta Lukošiūtė
Iveta Lukošiūtė / LNK ir 15min nuotr.

Džiugia žinia apie savo ir sutuoktinio šeimos pagausėjimą Iveta balandžio 26-ąją pasidalijo instagramo paskyroje. Ji įkėlė nuotrauką, šalia kurios atskleidė ir mergaitės vardą – Ilana.

„Mūsų angelas atkeliavo“, – rašė I.Lukošiūtė.

Po šiuo įrašu kaipmat pasipylė poros bičiulių ir gerbėjų sveikinimai.

Trejų metų sūnų Vidą su vyru Jenya Raytsesu jau auginanti šokėja anksčiau buvo užsiminusi, kad dabar norėtų mergaitės. Šiai moters svajonei buvo lemta išsipildyti, o apie tai, kas gims, buvo galima suprasti ir iš pastaruoju metu pasirodžiusių užuominų instagrame.

Pastaruoju metu Iveta su sekėjais savo instagramo paskyroje dalijosi ir jaukiais šeimyniniais kadrais, kurie buvo užfiksuoti paskutinėmis nėštumo savaitėmis.

15min primena, kad žinią apie nėštumą I.Lukošiūtė paviešino 2019-ųjų spalį. Ji pasakojo, kad pastojo viešėdama Lietuvoje, kai vasarą filmavosi televizijos projekte „Šokio revoliucija“. Be to, žurnalui „Žmonės“ atskleidė, kad ankstesni du bandymai susilaukti vaiko baigėsi persileidimais.

„Jau buvau pavargusi nuo laukimo ir nusivylimo, šį kartą nelabai tikėjausi, kad pastosiu. Kai vis dėlto paaiškėjo, kad laukiuosi, žinoma, abu apsidžiaugėme. Dabar ateitį jau pradedame planuoti keturiese. Jei dar mergaitė gims – išvis bus svajonių išsipildymas“, – tąkart sakė I.Lukošiūtė.

Dar 2016 metų rugsėjį moteris susilaukė sūnaus, o 2017 metais ištekėjo už mylimojo Jenya Raytseso.

Iveta gimė ir užaugo Klaipėdoje. Šeimoje ji vienintelė šokėja. Tiesa, vaikystėje jai labiausiai patiko baletas, bet baleto mokykla buvo Vilniuje, o sportinių šokių klubas „Žuvėdra“ – gimtojoje Klaipėdoje. Būdama trylikos, Iveta paliko „Žuvėdros“ kolektyvą ir pradėjo šokti populiarioje grupėje XXL.

Sulaukusi 17 metų ji išvyko gyventi su mama į Čikagą, o ten lankė sportinius šokius su savo partneriu moldavu Ghermanu Mustucu, kuris buvo tapęs šokėjos širdies draugu. Vėliau ji susipažino su mylimuoju Jenya Raytsesu.

I.Lukošiūtė yra dalyvavusi JAV projekte „So You Think You Can Dance“, BBC šou „Strictly Come Dancing“. 2019 metais buvo trumpam grįžusi į Lietuvą, kur tapo LNK „Šokio revoliucijos“ meistre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas