Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jazzu gražiausias metų šventes kviečia sutikti kartu: surengs tris ypatingus koncertus

Viena ryškiausių Lietuvos atlikėjų Justė Arlauskaitė-Jazzu gruodžio mėnesį kviečia visus savo klausytojus palydėti metus šventiniuose naujametiniuose koncertuose net trijuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Palangoje ir Šiauliuose.
Jazzu
Jazzu / Asmeninio archyvo nuotr.

2024 m. dainininkės gyvenime buvo pilni ryškių ir svarbių kūrybinių laimėjimų ir pasiekimų: istorinis koncertas kartu su Leonu Somovu Vingio parke, naujas albumas „Keisti ženklai“, dainos „Kometa“ vaizdo klipo premjera, ir, žinoma, vienas svarbiausių šių metų vasaros koncertų po rekonstrukcijos atgimusiame Kauno Dainų slėnyje. Nors besibaigiantys metai Jazzu buvo prisodrinti svarbių įvykių ir ryškių emocijų, atlikėja neslepia, kad savyje jaučia begalinę energiją ir norą dar kartą susitikti su žiūrovais, pasidalinti išeinančių metų prisiminimais, užfiksuoti ryškiausias emocijas ir į naujus metus žengti su gera nuotaika.

Asmeninio archyvo nuotr./Jazzu
Asmeninio archyvo nuotr./Jazzu

„Besibaigiantys metai mums primena, kaip greitai tirpsta laikas, kaip svarbu jį vertinti, puoselėti kiekvieną gražų prisiminimą ir emociją, branginti tai, ką turime. Gruodžio pabaiga – daugeliui ypatingas metas: šventinė nuotaika, buvimas su artimais ir mylimais žmonėmis, laikas, kai norisi sustoti ir pasidžiaugti, pabūti čia ir dabar. Kviečiu šį nuostabų metą praleisti kartu ir gruodį susitikti trijuose miestuose“, – apie šventinius gruodžio mėnesio koncertus sako Jazzu.

Šventiniai Jazzu koncertai, kuriuose karaliaus muzika ir tikri jausmai, vyks gruodžio 28 d. Šiaulių arenoje, gruodžio 30 d. Palangos koncertų salėje ir Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 d., Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“. Bilietai prekyboje – nuo antradienio. Tik tądien bilietai už geriausią kainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas