Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jolanta Naruševičiūtė – apie skyrybas su Mantu Vygantu: „Net priešui nepadaryčiau taip, kaip jis man“

Buvusių gyvenimo ir scenos partnerių Manto Vyganto bei Jolantos Naruševičiūtės skyrybos nustebino ne vieną. Juk socialinėje erdvėje ir koncertuose pora spinduliavo meile, o dar gegužės mėnesį anonsavo turą po Lietuvą. Sunerimę gerbėjai ėmė kurti įvairias galimas skyrybų versijas, tačiau išskirtiniame interviu portalui Žmonės.lt J.Naruševičiūtė pasakė, kaip viskas buvo iš tikrųjų.

Kalbos apie M.Vyganto ir J.Naruševičiūtės skyrybas internete pasklido po žinios apie Manto gyvenamosios vietos pasikeitimą. Šis savo socialiniame tinkle pranešė, kad po 15 metų emigracijos grįžta gyventi į Lietuvą. Tuomet dueto koncertų laukę gerbėjai ėmė klausinėti, ar dar sulauks anksčiau suplanuotų jų pasirodymų. Atsakydama į šiuos klausimus Jolanta paskelbė, kad Panevėžyje spalio 4-ąją su Mantu į sceną žengs paskutinį kartą.

Asmeninio archyvo nuotr./Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Jolanta Naruševičiūtė

Žmonės.lt susisiekus su M.Vygantu šis sakė, kad nors internete visa skyrybų drama atrodo neskaniai, tačiau jis bando išlikti pozityvus ir iš savo pusės elgiasi draugiškai. Visgi, Jolanta pateikė kiek kitokią medalio pusę.

Taip pat skaitykite: Mantas Vygantas pirmą kartą atvirai – apie skyrybas su Jolanta Naruševičiūte: „Nelabai skanu“

„Mačiau Manto poziciją, gerai kalbėjo, bet tai yra visiškas melas. Žinau, kad daugumai mūsų skyrybos buvo netikėtos ir visi šiuo metu yra labai nustebę, tačiau patikėkite, labiausiai nustebusi buvau aš. Apie tai, kad jis išvažiuoja gyventi į Lietuvą ir mūsų koncertai nutraukiami, aš sužinau tik prieš dvi savaites. Žmogus, kuris gyveno su manimi po vienu stogu anksčiau nieko nesakė“, – Žmonės.lt sakė J.Narusevičiūtė.

Žinoma moteris patikino, kad nors kai kuriems internautams vis užkliūdavo tarp jų buvęs 22 metų skirtumas, jų santykiai visuomet buvo tikri. Jolanta apie savo buvusį mylimąją ir su juo praleistus beveik devynerius metus atsiliepia tik geru žodžiu, tačiau to, kas įvyko dabar, nesuvokia.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė

„Mantui tikrai noriu padėkoti už visus bendrus metus, nes mes tikrai labai gražiai gyvenome. Žinau, kad komentaruose žmonės rašo, jog čia viskas buvo melas, bet tai – netiesa. Mūsų santykiai buvo tikri ir tas amžiaus skirtumas visiškai nemaišė. Taip, draugystės pradžioje patys vis pagalvojome, o kaip čia viskas bus? Bet mes tikrai džiaugėmės savo laiku ir gyvenome nuostabiai – daug keliavome ir kūrėme muziką. Viskas buvo tikra ir natūralu. Niekada jokio blogo žodžio jis man nebuvo pasakęs. O kas atsitiko paskutiniais mūsų metais aš nesuvokiu, neturiu paaiškinimo“, – atviravo Jolanta.

Atlikėja svarstė, kad prie staigios santykių dinamikos pasikeitimo galėjo prisidėti kiti M.Vyganto gyvenime netikėtai atsiradę asmenys.

„Likus kelioms dienoms iki jo išvažiavimo sužinojau, kad bilietus į keltą su savo geriausia drauge jis buvo nusipirkęs dar rugsėjo 3-ąją, kuomet dar buvome kartu. Man buvo šokas, mano artimieji taip pat šokiruoti. Iš jo pusės buvo nesąžininga viską meluoti, iš anksto planuoti. Reikėjo sėstis ir kalbėtis, tačiau susišnekėti buvo neįmanoma, nes atsirado, aš tikrai nesakau, kad meilužė, bet geriausia draugė. Atsirado ir jo tėtis, su kuriuo iki tol ilgus metus nebendravo. Manau, kad šie du žmonės ir suskaldė viską“, – Žmonės.lt teigė J.Naruševičiūtė.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė

Pasiteiravus, kas ta įvardinta geriausia Manto draugė, žinoma moteris patikino, kad tai jų šeimos draugė. Jolanta pabrėžė, kad buvusio mylimojo išdavyste nekaltina, nes tam pagrindo neturi, tačiau M.Vyganto ir minėtos draugės bendravimas jai buvo keistas.

„Tai buvo šeimos draugai, ta geriausia draugė turi ir vyrą, ir mažą vaiką, bet buvo jos įtaka tokia, kad be jos negalėjo gyventi. Skambučiai ir gyvenimas vien tik apie ją, man buvo tikrai keista. Tikrai nesakau, kad tarp jų kažkas buvo, nes tam pagrindo neturiu“, – patikino Jolanta.

Pokalbio su Žmonės.lt metu Jolanta kaip tik vyko į Panevėžį, kuriame įvyks paskutinis bendras jos ir M.Vyganto koncertas. Ji neslėpė esanti slogios nuotaikos, tačiau patikino, kad turėdama ilgametę patirtį scenoje, išmoko klausytojams savo vidinių emocijų neperteikti.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė

„Dabar aš kaip tik važiuoju į paskutinį koncertą, ašaros byra. Tačiau žmonėms aš atiduosiu visą save, žiūrovus myliu ir gerbiu. Aš pasiėmiau savo pačią gražiausią suknelę ir pasidarysiu patį gražiausią makiažą. Padarysiu viską, kad aš šiandien bent sau spindėčiau“, – kalbėjo pašnekovė.

Tiesa, kalbai pakrypus apie koncertinę veiklą, J.Naruševičiūtė atskleidė ir kitą širdyje atsvėrusią žaizdą. Pasak jos, į jųdviejų planuotą turą po Lietuvą galiausiai leisis tik Mantas.

Gegužę mes pranešėme, kad planuojame koncertinį turą po Lietuvą. O prieš dvi savaites, rugsėjo 16 dieną, kaip perkūnas iš giedro dangaus sužinau, kad jis koncertus susiorganizavo vienas. Man tai tikrai neskanu. Aš linkiu jam sėkmės, tegu jis surenka tas koncertų sales ar arenas ir tegul pildosi jo svajonės. Aš tai sakau nuoširdžiai, be jokių užslėptų minčių ar ironijos. Tačiau man labai skauda, nes už nugaros tokių dalykų niekas nedaro. Juk tiek metų buvo kalbama apie didžiulę meilę…“ – apie likusias nuoskaudas kalbėjo J.Naruševičiūtė.

Jolantai labiausiai gaila kartu su Mantu sukurtų dainų ir bendro klausytojų rato, tačiau rankų ji tikina nenuleisianti. Jau yra paruošusi solinę dainą „Aš dar noriu gyventi“.

„Jei Mantas nori būti vienas žvaigždė – tebūnie, aš irgi neprapulsiu. Išleisiu savo naują dainą su video klipu, turiu ir kitų planų. Tačiau aš esu sąžiningas žmogus ir niekada gyvenime net priešui nepadaryčiau taip, kaip jis man. Aš tikrai esu labai, labai įskaudinta, nes gyventi su žmogumi, kuris už nugaros daro tokius dalykus… Ko dar galima tikėtis tada?“ – svarstė Jolanta.

Prakalbus apie ateitį J.Naruševičiūtė sakė, kad ji ir toliau gyvens Jungtinėje Karalystėje, kurioje turi savo namus, vaikus ir darbą. Investuos ir organizuos solinius koncertus – juk tą sėkmingai darė ir iki draugystės su M.Vygantu.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė

„Man reikia iš naujo viską pradėti – susipirkti aparatūrą ir panašiai, bet palaikymo turiu daug. Juk aš ir iki Manto labai sėkmingai koncertavau. Tiesiog 2015 metais Mantas atsirado mano gyvenime, kuris buvo jaunas ir besiveržiantis į sceną, norintis dainuoti ir turintis tam sugebėjimus. Taip, aš labai padėjau, nes jis pradėjo po truputėlį dainuoti su manimi. Aš jau turėjau nemažai draugų iš muzikos pasaulio, todėl pradėjome kurti bendras dainas ir taip viskas ėjo tolyn“, – Žmonės.lt sakė Jolanta Naruševičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas