Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Jonas ir Simona Nainiai su Luku Griciumi trise atostogavo Turkijoje: jau turi kitą svajonę

Pavasario pradžioje grandiozinį koncertą didžiausioje šalies arenoje su grupe „Mokinukės“ surengusi atlikėja bei verslininkė Simona Nainė, kartu su vyru Jonu bei vienu geriausių draugų fotografu Luku Griciumi, daug pasiruošimo ir nuovargio pareikalavusį etapą nusprendė uždaryti pabėgdami trumpų atostogų į Turkiją. Anksčiau dažniau dviese keliavę Jonas ir Simona Nainiai, šį kartą vasaros sezoną nusprendė atidaryti trise ir pasidalino kaip jų kompanija kartu leidžia atostogas.
Luko Griciaus ir Simonos bei Jono Nainių atostogos Turkijoje
Luko Griciaus ir Simonos bei Jono Nainių atostogos Turkijoje / Asmeninio archyvo nuotr.

„Po koncerto arenoje buvo toks metas, kai tiesiog žūtbūt reikėjo poilsio. Kai mūsų galvos tiek visada dirba, išvykus atostogų norisi išvis niekuo neapsikrauti, pasimėgauti geru oru, jūra ir skaniu maistu ir tiesiog nieko neveikti. Turėjom vos kelias dienas, pasirinkom kryptį, kurioje niekuo nereikėtų rūpintis. Turėjome tikslą pabūti prie jūros, skaniai valgyti, mėgautis spa ir pažaisti padelį, kuris tapo nauju mūsų hobiu. Dažnai su Jonu keliaudavom tik dviese, o dabar labai mėgstam keliones su draugais.

Asmeninio archyvo nuotr./Simona Nainė
Asmeninio archyvo nuotr./Simona Nainė

Mūsų ratas nesikeičia jau kurį laiką, tad ir atostogaujame su tais pačiais žmonėmis. Svarbiausia, kad mūsų rate niekas niekam jokių problemų nedaro. Niekas nieko neprivalo veikti, neįpareigojame vienas kito užsiimti tomis pačiomis veiklomis ir tikrai netrukdome leisti laiką taip, kaip kiekvienas nori, todėl ir būti trise mums labai lengva ir paprasta. Šį kartą smagiai praleidom laiką, skaniai valgėm, ilsėjomės ir kultūringai visi perskaitėm po knygą“, – pasakoja Simona Nainė.

Asmeninio archyvo nuotr./Simona ir Jonas Nainiai
Asmeninio archyvo nuotr./Simona ir Jonas Nainiai

Nuolatos atostogų kadrais iš užsienio džiuginantis Lukas Gricius taip pat keliauja ypatingai dažnai. Žinomo fotografo taisyklė ta pati – jei į kelionę imamas fotoaparatas, kelionė jau tampa darbine: technika kainuoja daug, ją reikia saugoti, tad ir atsipalaiduoti tokios kelionės metu Lukui sudėtingiau. Vis tik ši kelionė tapo kitokia – geriausius kadrus iš Turkijos Lukas padarė su atsivežtu fotoaparatu, bet visiška ramybe alsuojanti aplinka leido pailsinti galvą nuo visų darbinių klausimų ir fotoaparatą paimti tik savo malonumui.

Asmeninio archyvo nuotr./Lukas Gricius
Asmeninio archyvo nuotr./Lukas Gricius

„Turėjome vos penkias dienas poilsiui. Kreipėmės kaip visada į „Coral Travel“ ir viską leidome išrinkti už mus – visiškai pasitikime jų rekomendacijomis. Atvykome į milžinišką viešbutį, gavome privačią vilą su baseinu ir tiesą pasakius, tik atostogų pabaigoje supratome, kad visos teritorijos net ir nespėjome apžiūrėti. Nemėgstu vienas keliauti – man smagu akimirkomis dalintis su kažkuo. Vienintelis dalykas ko atsisakyčiau, tai nebent ilgesnės nei savaitės kelionės su didele kompanija. Kuo ilgiau būni kartu, tuo sunkiau tuos gerus santykius su visais išlaikyti – juk visų norai skirtingi, sunkiau sutarti, kažkuo pasidalinti, todėl man tobuliausia yra vykti atostogauti vos su keliais draugais. Šį kartą buvo taip gerai, kad vieningai nusprendėme, kad penkių dienų atostogų yra ryškiai per mažai“, – pasakoja prabangiame „Regnu, Carya“ viešbutyje su draugais ilsėjęsis Lukas Gricius.

Draugų kompanija pripažįsta, jog kelionės jų gyvenime yra geriausiai išleidžiami pinigai, todėl ir metuose jų prisiplanuoja tiek, kad nuolatos būtų ko laukti. Birželio pradžioje Jono ir Simonos Nainių bei Luko Griciaus draugų kompanija ir vėl ruošiasi ypatingai laukiamai kelionei į Graikija. Šį kartą tikslas – aplankyti svajonių koncertą.

Asmeninio archyvo nuotr./Simona ir Jonas Nainiai
Asmeninio archyvo nuotr./Simona ir Jonas Nainiai

„Ruošiamės „Coldplay“ koncertui Atėnuose. Ir visą kelionę planavome aplink šitą įvykį. Pirmiausia skrisime pasilinksminti į Mykonos, vėliau į koncertą Atėnuose, o po jo – poilsiui Milos saloje. Mūsų kompanijoje laiką planuojame pagal bendrus poreikius. Jei būname kartu su Jonu ir kažkur groja jo mėgstamas didžėjus – būtinai apsilankysime jo vakarėlyje. Visa mūsų kompanija yra gero maisto mylėtojai, todėl visada rezervuojame vietas restoranuose, kuriuose galėtume turėti išskirtines kulinarines patirtis. Mūsų visos kelionės būna skirtingos, vienos tik poilsiui, kitos pažinti tam tikrą šalį, trečios – tiesiog turėti smagų laiką, kurį būtų verta ir įamžinti ir prisiminti visą gyvenimą“, – šypsosi Simona Nainė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius