Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jurijui Smoriginui – 69-eri: sūnaus šefo staigmena, horoskopo sutapimai ir jaunystės paslaptis

Choreografui, baleto šokėjui Jurijui Smoriginui rugpjūčio 26 d. sukanka 69-eri. „Metai mane myli ir aš jais didžiuojuosi“, – patikina sukaktuvininkas.
Jurijus Smoriginas su žmona Dalyte
Jurijus Smoriginas su žmona Dalyte / Asmeninio albumo nuotr.

Jurijus gimtadienį turėtų praleisti Lietuvos pajūryje, kur šventinę staigmeną ketina paruošti virtuvės šefu dirbantis sūnus Julius. Sukaktuvininkas težino, jog jam gali tekti apsilankyti Klaipėdoje rengiamame plenere – būtent čia turėtų vykti pagrindinės iškilmingosios akimirkos.

„Dažnai su šeima gimtadienį sutikdavau Paryžiuje. Na, šįmet bus kitaip“, – sako prancūzų kultūrą vertinantis ir dažniausiai jos atlikėjų sukurtų šansonų klausantis J.Smoriginas.

Dar jo grojaraštyje – džiazas ir klasika. Skambant šiai muzikai dažniausiai Kaune gimęs vyras pradeda savo rytą bei kasdienę choreografinę mankštą.

Evaldo Rudžio nuotr./ Jurijus Smoriginas
Evaldo Rudžio nuotr./ Jurijus Smoriginas

„Jei nori kūno nepriduoti į senatvinį sandėlį, tai yra būtina“, – neabejoja gimtadienio kaltininkas, iki šiol gebantis padaryti špagatą.

Jis sako esąs patenkintas savo gyvenimo tempu ir naująjį televizijos sezoną laukiančiais projektas. Būtent būti reikalingu J.Smoriginui ir yra didžiausia gimtadienio dovana.

Po Mergelės ženklu gimęs žinomas choreografas sako tikįs, jog metai, metų laikas ir paros metas, kuomet atkeliavai į šį pasaulį, turi įtakos charakteriui ar būdui.

Asmeninio albumo nuotr./Jurijus Smoriginas su žmona Dalia
Asmeninio albumo nuotr./Jurijus Smoriginas su žmona Dalia

Pašnekovas patikino esąs estetas, pirmiausia vertinantis savo artimiausios aplinkos harmoniją. Jam yra svarbu, kokiuose namuose bei kokiose erdvėse gyventi.

Daugelį metų sostinės centre rezidavęs vyriškis prieš du metus persikraustė į kiek mažiau triukšmingą Žvėryno mikrorajoną. Rinkdamasis naują būstą J.Smoriginas akcentavo buto erdves, o jas atnaujinant tapo svarbu spalvų harmonija bei skoningumas.

„Ir tai nebūtinai yra prabanga. Skonis ne visada su tuo yra susijęs“, – patikino pašnekovas.

Naujuose choreografo namuose atsirado ir vienas jam svarbiausių bei brangiausių pirkinių – sofa. Jis jai skyrė itin didelį dėmesį. Svetainėje įkurdintas baldas, pasak J.Smorigino, turėjo būti kietas, bet kartu ir patogus.

Asmeninio albumo nuotr./Jurijus Smoriginas
Asmeninio albumo nuotr./Jurijus Smoriginas

Kad zodiako ženklai lemia ne tik mūsų asmenybės bruožus, bet ir estetinį skonį bei poreikius namų aplinkai, tvirtina ir astrologas Naglis Šulija, rašoma pranešime spaudai.

„Kiekvienas zodiako ženklas turi savitą stilių ir estetinę viziją, todėl horoskopas gali būti puikus vadovas, renkantis interjero detales,“ – teigia „Namų idėjų centro“ Nekilnojamojo turto vystymo vadovė Rasa Vileikytė.

Ji pastebi, kad žmonės dažnai nesąmoningai renkasi elementus, kurie atitinka jų zodiako ženklo charakteristikas.

„Dėl savo darbo specifikos, privalėjau atkreipti dėmesį į tai, ar galėsiu ant jos tinkamai ilsėtis, nedarydamas neigiamo poveikio savo sveikatai“, – sako gimtadienio kaltininkas J.Smoriginas.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas