Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Justina Partikė pirmą kartą plaukė baidare: naujam mylimajam Vygandui – draugų „face control“

Nuomonės formuotoja, grožio specialistė ir dainininkė Justina Partikė pirmą kartą gyvenime plaukė baidarėmis. Iškyla buvo ypatinga dar ir tuo, kad vienoje baidarėje ji irklavo su savo nauju mylimuoju Vygandu. Maža to, įsimylėjusi moteris pirmąkart savo išrinktąjį pristatė trisdešimties draugų kompanijai.
Justina Partikė pirmąkart plaukė baidarėmis
Justina Partikė pirmąkart plaukė baidarėmis / Asmeninio albumo nuotr.

Žmonės.lt susisiekus su Justina, moteris neslėpė geros nuotaikos po smagaus pasiplaukiojimo Baltąja Ančia baidarėmis.

„Man paliko labai didelį įspūdį Dzūkija – mažai esu joje buvusi“, – prasitarė Justina.

J.Partikė prisipažino, kad baidarėmis plaukė pirmąkart gyvenime. „34 metai, o vis dar būna pirmųjų kartų. Ir šią vasara tokį būtent ir turėjau“, – juokėsi Justina, prisiminusi kiek daugiau nei 3 valandas trukusį plaukimą.

Asmeninio albumo nuotr. /Justina Partikė pirmąkart plaukė baidarėmis
Asmeninio albumo nuotr. /Justina Partikė pirmąkart plaukė baidarėmis

Moteris neslėpė, kai ji kam nors prasitardavo, jog dar niekada nėra plaukusi baidarėmis, į ją žiūrėdavo kaip į keistuolę ar ateivę.

J.Partikė papasakojo, kad idėja plaukti baidarėmis gimė tuomet, kai ji su draugės šeima ir draugais šventė Kalėdas Alytuje. Kažkas tada pasiūlė idėją. Tuomet socialiniuose tinkluose buvo sukurta grupė ir netrukus viskas suplanuota. Teliko sulaukti vasaros.

„Atrodė, kad laukėme nuo Kalėdų, o dabar jau viskas šast ir praėjo. Buvo taip smagu, kad dabar jau aišku, jog kiekvieną vasarą norėsis tai daryti. Jau susiplanavome plaukimą kitiems metams lygiai tuo pačiu metu“, – Žmonės.lt pasidžiaugė Justina.

Baltąja Ančia plaukė 12-os baidarių kompanija. O į sodybą susirinko 30 žmonių.

„Tai paliko įspūdį. Juk ne šiaip plauki baidare, o dar ir su didžiule kompanija, skambant muzikai, skaniai užkandžiaujant. Sustoji, pasimaudai, pasijuoki ir vėl varai“, – pasakojo J.Partikė.

Fotogalerija:

Baidarėje Justina plaukė drauge su naujuoju širdies draugu, kuriam toks plaukimas buvo ne naujiena. „Jis buvo mūsų baidarės kapitonas. Aš buvau ta, kuri sėdi, daug šneka ir reguliuoja eismą, kur plaukti“, – juokėsi ji.

J.Partikė džiaugėsi ir Dzūkijos vaizdais, ir pačiu maršrutu. „Jis patiko net ir tiems, kurie baidarėmis plaukė nebe pirmą kartą. Jau nekalbant apie mane, kuriai nuo visko buvo akys stačios – taip buvo smagu ir gera. Aš visai kitaip įsivaizdavau tą plaukimą. Maniau, kad viskas paprasta – greitai įsėdi, praplauki upe ir viskas. O kad ten koks nuvirtęs medis, šakos ar upė siaura... net nepagalvojau. Man įspūdžių buvo daug“, – įspūdžiais dalijosi Justina.

Tai buvo pirmosios Justinos ir Vygando atostogos kartu.

„Juk mes tik tris mėnesius draugaujame. Tai buvo pirmas kartas, kai jis atėjo į naują mano draugų kompaniją. Aš pagalvojau, kad bus smalsu pažiūrėti, kaip jis elgsis tokiame dideliame jam nepažįstamų žmonių būryje. Draugų face control praėjo. Dabar jau jis visų draugų draugas“, – sakė žinoma moteris.

Asmeninio albumo nuotr. /Justina Partikė pirmąkart plaukė baidarėmis
Asmeninio albumo nuotr. /Justina Partikė pirmąkart plaukė baidarėmis

Justina neslėpė, kad jos mylimasis draugams patiko. „Jie sakė, kad Vygandas labai vyriškas, toks vyras iš didžiosios raidės. Jis labai lengvai į tą kompaniją įsiliejo. Vyrai žaidė tinklinį ir jį pakvietė. Jis tik nusivilko marškinėlius ir nubėgo žaisti. Vygandas – kompanijos žmogus“, – mylimąjį gyrė Justina.

Asmeninio albumo nuotr. /Justina Partikė pirmąkart plaukė baidarėmis
Asmeninio albumo nuotr. /Justina Partikė pirmąkart plaukė baidarėmis

„30 žmonių kompanija išsinuomojome didelę sodybą ant ežero kranto Kalvių kaime, kuri buvo atokiai nuo kitų namų. Draugai gamino čili sriubą kopūstienę kazane. Buvo tobulo skonio! Dar dabar prisiminus seilės kaupiasi. Kaip pagalvoju dabar, nebuvau ir kazane gaminto maisto valgiusi. Kepė mėsytę, kiaušiniene ant ugnies… Ko daugiau reikia gamtoje? Muzika, gera linksma kompanija, tinklinis, žaidimai, geros emocijos – viską turėjome“, – vasaros įspūdžiai dalijosi J.Partikė.

Asmeninio albumo nuotr. /Justina Partikė pirmąkart plaukė baidarėmis
Asmeninio albumo nuotr. /Justina Partikė pirmąkart plaukė baidarėmis

Žmonės.lt pasiteiravus, kokių nuotykių ji su Vygandu yra numačiusi dar šiai vasarai, Justina atsakė: „Mes su chebra sumąstome viską ekspromtu, tai gal dar kažką ir sumąstysime. Dar tikrai yra dalykų, kurių nesu bandžiusi.“

Mylimąjį Vygandą pirmą kartą Justina Partikė pristatė birželio mėnesį. Kalbas apie tai, kad jos širdis vėl užimta ji pakurstė dar gegužės pabaigoje, kuomet savo socialinių tinklų paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame moteris apsikabinusi mįslingą vyriškį.

Neilgai trukus smalsavusiems savo gerbėjams J.Partikė patvirtino, kad vaizdo įraše matomas vyras – jos mylimasis. Justina sureagavo į kai kurių moterų replikas, kad santykiai užmegzti greitai.

„Jos nesupranta, kad gyvenimas tęsiasi… Kad kažkam išėjus ,ateina naujas žmogus su laiku… O kaip kitaip rast tą žmogų, jei nerizikuojant? Ir aplamai lyg naujiena būtų….Seniai viskas aišku“, – rašė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas