Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Justina Partikė pristatė naują mylimąjį: vaizdo įraše – romantiška akimirka

Nuomonės formuotoja, grožio specialistė ir dainininkė Justina Partikė džiaugiasi neseniai atrastu hobiu – važinėjimu motociklu. Tiesa, šia veikla žinoma moteris, panašu, mėgaujasi ne viena – jai draugiją palaiko paslaptingas vyriškis. Socialiniuose tinkluose pasidalijusi romantišku vaizdo įrašu, Justina pakurstė kalbas, kad jos širdis ir vėl užimta.
Justina Partikė
Justina Partikė / Asmeninio albumo nuotr.

Justina Partikė socialiniuose tinkluose nevengia dalintis kasdienio gyvenimo akimirkomis. Neseniai pasidžiaugusi išlaikytomis motociklo vairuotojo teisėmis, Justina vis dažniau dalijasi vaizdais, kuriuose ji matoma vairuojanti šią transporto priemonę, dėvinti motociklininko aprangą.

Vis dėlto vienas moters paviešintas vaizdo įrašas kaip reikiant prikaustė žvilgsnius. Įraše, kuriuo J.Partikė sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt, ji matoma nulipanti nuo motociklo ir apkabinanti paslaptingą nepažįstamąjį.

Toks įrašas netruko ne tik ištirpdyti gerbėjų širdžių, bet ir pakurstyti kalbų apie naujus santykius.

Neilgai trukus smalsavusiems savo gerbėjams J.Partikė patvirtino, kad vaizdo įraše matomas vyras – jos mylimasis. Justina sureagavo į kai kurių moterų replikas, kad santykiai užmegzti greitai.

„Jos nesupranta, kad gyvenimas tęsiasi… Kad kažkam išėjus ,ateina naujas žmogus su laiku… O kaip kitaip rast tą žmogų, jei nerizikuojant? Ir aplamai lyg naujiena būtų….Seniai viskas aišku“, – rašė ji.

🏍️🖤❤️MY LOVE❤️🖤🏍️

Posted by Justina Partike on 2024 m. gegužės 19 d., sekmadienis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius