Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Meschino pasidalijo pirma nuotrauka su mylimuoju reperiu: atkartojo Nicki Minaj ir 6ix9ine kadrą

Liepos pabaigoje viešumoje su nauju mylimuoju, grupės „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi besibučiuojanti užfiksuota Karolina Meschino prisipažino sulaukusi daugybės piktų komentarų. Tačiau panašu, kad socialinių tinklų žvaigždė nuo šiol visiškai nebekreipia dėmesio į aplinkinių nuomonę. Maža to, pasidalino pirmąją jųdviejų nuotrauka ir pasiuntė žinutę visiems juos smerkiantiems sekėjams.
6ix9ine ir Nicki Minaj, Karolina Meschino ir Remgijus
6ix9ine ir Nicki Minaj, Karolina Meschino ir Remgijus / Stop kadras, „Marlaborogold“ nuotr.

Karolina Meschino iki šiol apie naująją savo simpatiją kalbėti vengė, socialiniuose tinkluose ji tik kartais pasidalindavo akimirkomis, kaip vienoje draugų kompanijoje leidžia laiką.

Tačiau dabar socialinių tinklų žvaigždė nusprendė nebesislėpti ir pasidalino bendra jųdviejų nuotrauka.

„Mes užkariausime pasaulį, kol visi heiteriai eina iš proto“, – po nuotrauka komentavo Karolina Meschino. Šie žodžiai – iš reperio Maco Millerio dainos „Donald Trump“.

Beje, ir pati nuotrauka nėra originali, o atkartota. Labai panašų vaizdelį galima pamatyti liepą pasirodžiusiame reperių 6ix9ine ir Nicki Minaj vaizdo klipe „Fefe“.

Šis klipas per pirmą savaitę pasiekė 70 mln. peržiūrų skaičių, o šiai dienai jau yra peržiūrėtas 130 mln. kartų. Vaizdo klipe reperių duetas žaidžia tarsi vaikai, o vienoje scenoje jiedu kartu laižo ledą iš vaflinio kaušelio – labai panašiai, kaip ir Karolina Meschino su Remigijumi naujoje poros nuotraukoje.

Video kadras/Reperiai 6ix9ine ir Nicki Minaj vaizdo klipe „Fefe“
Video kadras/Reperiai 6ix9ine ir Nicki Minaj vaizdo klipe „Fefe“

Su daina „Fefe“ Lotynų kilmės 22-ejų reperis, išsiskiriantis labai spalvinga išvaizda bei visą kūną puošiančiomis tatuiruotėmis, pirmą kartą pateko į „Billboard Hot 100“ dešimtuką. Kol kas tai – sėkmingiausia jauno reperio daina.

Žiūrėkite klipą:

VIDEO: 6ix9ine, Nicki Minaj, Murda Beatz - “FEFE” (Official Music Video)

15min primena, kad liepos 22-ąją redakciją pasiekė vaizdo įrašas, kuriame Karolina ir Remigijus užfiksuoti besibučiuojantys. Jausminga akimirka buvo pagauta Palangoje vykusiame „Flying Saucer Gang“ koncerte.

Visgi po to užplūdę sekėjų komentarai, Karoliną įskaudino. „Man galutinai atsibodo visas negatyvas, kurį aš gaunu paskutiniu metu. Viskam yra ribos. Paskutiniu metu jos yra visiškai peržengtos. Žmonės, gyvenkite savo gyvenimus ir nesikiškite į kitų“, – tąkart kalbėjo Karolina Meschino.

Beje, akylesniems Karolinos sekėjams, jau anksčiau buvo kilęs įtarimas apie naująją jos simpatiją. Pastaruosius mėnesius mergina socialinių tinklų paskyrose dažnai dalindavosi akimirkomis, kai leidžia laiką su grupe „Flying Saucer Gang“.

VIDEO: Karolina Meschino
Žygimanto Gedvilos, „Flying Saucer Gang“ nuotr./Karolina Meschino ir Remigijus
Žygimanto Gedvilos, „Flying Saucer Gang“ nuotr./Karolina Meschino ir Remigijus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas