Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaip tik Helovinui: plaukų stilistas K.Murauskas dalijasi moliūgų sriubos receptu

Artėjant Helovinui plaukų stilistas Karolis Murauskas su gyvenimo drauge Simona apsilankė netoli Kauno esančiame laisvalaikio ir pramogų parke, kuriame, regis, kiekvienas kampelis papuoštas įvairių formų ir atspalvių moliūgais.
Karolis Murauskas su drauge Simona
Karolis Murauskas su drauge Simona / Asmeninio albumo nuotr.

„Su Simona tiesiog ieškojome neįprastų vietų fotosesijai. O kadangi artėja pati baisiausia naktis, nusprendėme, kad šis parkas bus puiki vieta įsiamžinti, smagiai praleisti laiką ir apsilankyti dar nematytoje vietoje“, – sakė Karolis.

Pasak žinomo plaukų meistro, Kauno rajono savivaldybėje esančio Sergeičikų kaimo teritorijoje įkurtas „Farmland“ parkas nėra didelis, tačiau išradingai ir skoningai apipavidalintas.

„Čia labai šaunus kolektyvas, – atkreipė dėmesį K.Murauskas. – Gamtos prieglobstyje galima pasimėgauti ir užkandžiais, ir šilta arbata. Aplinkui laksto triušiukai, įrengtos žaidimų erdvės. Tad šeimai ir vaikams – tai tikrai šauni vieta leisti laisvalaikį, švęsti įvairias šventes, rengti teminius vakarėlius.“

Asmeninio albumo nuotr./Karolis Murauskas
Asmeninio albumo nuotr./Karolis Murauskas

Plaukų stilistas sakė, jau kuris laikas ieškojęs vietos, kurioje galėtų ne tik įsiamžinti, bet ir prieš Helovino naktį pajusti šiurpios ir siautulingos nuotaikos dvasią. Paprastai šia šventę vyras sutinka su smagia draugų kompanija. Ypatingų tradicijų neturi, tačiau visada stengiasi sugalvoti kažką įdomaus, paminėti šią šventę iškirtinai.

„Organizuojame teminius vakarėlius, persirengiame kostiumais, išsidažome, išsipaišome: viskas taip, kaip ir priklauso šiai neįprastai šventei“, – šypsosi Karolis.

Asmeninio albumo nuotr./Karolis Murauskas moliūgų parke
Asmeninio albumo nuotr./Karolis Murauskas moliūgų parke
Asmeninio albumo nuotr./Moliūgų parkas
Asmeninio albumo nuotr./Moliūgų parkas

Ar pats ką nors gaminantis iš moliūgų, juk dabar – pats šių daržovių metas?

„Drauge su gyvenimo drauge labai mėgstame sriubas. Todėl šaltuoju periodu kuo dažniau gaminame trintą moliūgų sriubą. Tai – mano firminis receptas iš moliūgų.

Tokia sriuba patinka ne tik mano draugei, bet ir bičiuliams. Rudenišką sriubą paskaninu krevetėmis, čederio sūriu, grietinėle, žiupsneliu mėgstamų prieskonių ir viską ruošiu su meile“, – sakė kaunietis plaukų stilistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas