Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

K.Starkienė atskleidė ypatingo kruasanų apkepo receptą: užtruksite akimirką, džiaugsis visa šeima

Orai už lango vis labiau primena vasarą – visos pramogos pagaliau keliasi iš namų! O kad galėtume mėgautis šiais džiaugsmais, Kotryna Starkienė pasirūpino, kad savaitgalis būtų saldus visomis prasmėmis!
Kotryna Starkienė, kruasanų apkepas
Kotryna Starkienė, kruasanų apkepas / TV3 nuotr.

„Kai už lango toks oras, tikrai nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. Todėl šį savaitgalį siūlau išbandyti karštus sumuštinius su keptais pomidorais ir kruasanų apkepą. Tai – ne tik lengvai paruošiami, bet ir gardūs patiekalai“, – sako K.Starkienė ir kviečia maloniems eksperimentams.

TV3 nuotr./Kotrynois Starkienės kruasanų apkepas
TV3 nuotr./Kotrynois Starkienės kruasanų apkepas

Gardžiųjų sumuštinių paslaptį jį atskleidė laidoje „Kotrynos burtai“, o kaip pasigaminti desertą, dalijasi jau dabar.

Kruasanų apkepui reikės:

  • 6 kruasanų;
  • 400 ml pieno;
  • 200 g kreminio sūrio;
  • 150 g cukraus;
  • 3 kiaušinių;
  • šaukštelio vanilės ekstrakto;
  • šviežių arba šaldytų uogų.
TV3 nuotr./Kotrynois Starkienės kruasanų apkepas
TV3 nuotr./Kotrynois Starkienės kruasanų apkepas

Gaminimo eiga

  • Kruasanus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į kepimo indą, išteptą sviestu. Kiaušinius, kreminį sūrį ir cukrų išplakite. Sudėkite vanilę ir supilkite pieną. Tuomet visą mišinį supilkite ant kruasanų ir palikite pastovėti 15 minučių.
  • Sudėkite ant viršaus uogas ir pašaukite apkepą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 40 minučių. Patiekite, kol patiekalas karštas.

„Kotrynos burtai“ – šeštadieniais, 12 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas