Įvairių šalių teatro gerbėjus originaliais sprendimais stebinantis O.Koršunovas buvo apstulbintas kulinarų išmone. Anot jo, tokia iškyla ant vandens puikiai tinka žvejams, o Jazzu sakė, kad tai gera pramoga romantikos pasiilgusiems įsimylėjėliams.
Kaip visada vyrukai mitus griovė ir virtuvėje. Joje subyrėjo stereotipas, jog šaltibarščiai – kaimietiškas patiekalas. Rausvą šaltsriubę ruošė Inga Stumbrienė. Moteris juokavo, kad šaltibarščių spalva puikiai dera prie jos garderobo.
Jau šį šeštadienį, gegužės 28-ąją, sužinosite, ką laidos kulinarai gamino valtyje. Ar režisierius vis dar gamina iš Agnės Jagelavičiūtės kulinarinės knygos? Ir ką labiausiai mėgsta valgyti Jazzu?