Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip du vandens lašai panašūs Sipavičiai vienas kitam meta iššūkį

„Rask 10 skirtumų“ – būtent taip mylimiausio TV3 žaidimo „galvOK“ laidos vedėjas Andrius Žiurauskas pristatė šio šeštadienio svečius. Talentingi ir panašūs it du vandens lašai – dainininkas Egidijus Sipavičius ir jo sūnus Karolis – žiūrovus pakvietė intriguojančiam vakarui ir daugybei netikėtumų.
Egidijus Sipavičius ir jo sūnus Karolis
Egidijus Sipavičius ir jo sūnus Karolis / TV3 nuotr.

E.Sipavičius stojo į Marijono Mikutavičiaus komandą, o jo sūnus Karolis į žaidimo klausimus atsakyti bandė kartu su į kapitono kėdę atsisėdusiu TV laidų vedėju Mindaugu Stasiuliu, rašoma TV3 išplatintame pranešime spaudai.

„Gerai visaip – jei mes laimėsime, aš didžiuosiuosi savimi. O jei jūs, tuomet didžiuosiuosi sūnumi“, – net ir laidai įpusėjus priešininkų komandai sakė E.Sipavičius, tačiau ar konkurencija tarp šeimos narių išties bus nejuntama?

TV3 nuotr./Egidijus Sipavičius
TV3 nuotr./Egidijus Sipavičius

E.Sipavičius neslėpė, kad anksčiau, kai buvo jaunesnis, Karolis jam kartais prieštaraudavo. Tačiau žaidime, kai pastarasis, padedamas M.Stasiulio, į klausimą atsakė neteisingai, Egidijus pagaliau galėjo pasidalinti sūnui skirtais pamokymais.

„Aš juk jam sakiau – skaityk! O jis – ne, kompiuteryje, „Google“ viskas parašyta… Skaityti reikėjo!“ – juokėsi jis.

Tačiau netrukus M.Mikutavičius išdavė, kad ir pats Egidijus jam buvo pašnibždėjęs tą patį neteisingą atsakymo variantą, kurį žaidime nusprendė pasirinkti ir sūnus. „Obuolys nuo obels…“ – tai išgirdęs besijuokdamas teištarė Karolis.

E.Sipavičiaus ir M.Mikutavičiaus taip pat laukė ne vienas sunkesnis sprendimas. Garsus dainininkas tikino, kad žaidimas bus ilgas ir sunkus, kadangi jis yra gimęs po Svarstyklės ženklu ir kažką nuspręsti, jam yra be galo sunku. Ne ką mažiau iššūkių kėlė tai, kad Marijono ir Egidijaus nuomonės dėl teisingų atsakymų variantų neretai išsiskyrė – jiems sutarimą rasti bus nelengva.

Tačiau čia jiems į pagalbą, kaip jau įprasta, ateis ištikimiausias M.Mikutavičiaus gerbėjas Andrėjus. Tiesa, šįkart jam ir vėl pakėlus ranką bei leidus suprasti, kad atsakymą į vieną iš pasirinktą klausimų jis tiksliai žino, M.Mikutavičius nebeišlaikęs ims juoktis.

„Andrėjau, kaip jūs man nusibodote… Jūs viską žinote! Andrėjus – kiečiausias ir ištikimiausias mūsų komandos žmogus. Kai aš pralošiu, tik prieš jį vienintelį jaučiuosi kaltas“, – sakė jis ir gerbėją apdovanojo apkabinimu.

Tuo tarpu Mindaugas ir Karolis sudalyvavo net ne viename eksperimente – vienus bandė nė nepakilę nuo stalo atlikti patys, kitus stebėjo iš šalies.

Viena, su fizika susijusi tema, kurią pasirinko Karolis ir Mindaugas, sukels daugybę diskusijų. M.Mikutavičius tikino, kad tai – vienas lengviausių klausimų, į kurį atsakymas aiškus iškart, o negana to, apie tai sukurtas net anekdotas. Savo ruožtu M.Stasiulis nuoširdžiai atviravo, jog fizika, deja, nėra stiprioji jo pusė.

„Žinai, kas yra įdomiausia? Netgi po šito eksperimento aš dar nesupratau, ar mes atsakėme teisingai“, – juokėsi jis po to, kai „N2“ komanda realiai parodys minėto klausimo atsakymo variantus.

Tiesa, kaip paaiškėjo vėliau, po šio klausimo juokauti nebenorės ir visus pralinksminti ketinęs M.Mikutavičius. „Mano anekdotas nepasiteisino… Visą gyvenimą gyvenau pagal anekdotus…“ – besijuokdamas sakys jis ir šitaip išsiduos, kad Karoliui ir Mindaugui atitekęs klausimas visgi nebuvo toks lengvas.

Laidoje laukia ir daugiau netikėtumų. Pasirodymas, grojant mažiausiu pasaulyje instrumentu, šokiai, ir, žinoma, sukčiausi klausimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento