Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kardinalūs tapo dar kardinalesni: Monika Marija pristatė naujus pokyčius

Reikėjo nemažai laiko, kol Monika Marija ryžosi kardinaliam išvaizdos pokyčiui ir nusirėžė ilgai augintus bei puoselėtus plaukus. Panašu, kad naujas įvaizdis jai labai tiko ir patiko, todėl praėjus vos porai mėnesių mergina nusprendė vėl atsiduoti į kirpėjos rankas ir dar labiau pasitrumpino plaukus.
Monika Marija Paulauskaitė
Monika Marija Paulauskaitė / Asmeninio albumo, Juliaus Kalinsko nuotr.

Trečiadienio vakarą Monika Marija ir vėl nustebino gerbėjus pasidalijusi vaizdo įrašais. Juose matyti, kaip mergina su plačia šypsena atsiduoda į kirpėjos Margaritos Jakučinskaitės rankas.

Po kelių valandų žinoma atlikėja parodė išties stulbinantį rezultatą. Prieš porą mėnesių gerokai pasitrumpinusi plaukus mergina iš kirpyklos šį kartą ir vėl išėjo su gerokai patrumpintomis kasomis. Tokį savo sprendimą vėliau Monika Marija komentavo trumpuose vaizdo įrašuose.

„Esu tokia laiminga, aš visą gyvenimą, nuo kokių 10 metukų svajojau apie tokius plaukus. Jau kai pirmą kartą nusikirpau, toks geras jausmas buvo, o dabar išvis jaučiuosi kaip savo esybę atgavusi“, – instagrame džiaugėsi Monika Marija.

Anksčiau žinoma atlikėja yra pasakojusi, kad jos gyvenime pokyčiai retai būna spontaniški. Tiek nauja, savarankiška karjeros pradžia, tiek ir išvaizdos pokyčiai.

„Galiu drąsiai pasakyti – išsipildė tai, apie ką seniai svajojau. Nukirptos ilgos kasos man tikrai negaila, galbūt kai kuriems gerbėjams dėl to širdį skaudės labiau nei man, bet sėdusi į kirpėjos kėdę pamačiau, kad jausmas fantastiškas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija Paulauskaitė prie savo automobilio
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija Paulauskaitė prie savo automobilio

Nieko nesigailiu. Galbūt teisingai sakoma, kad su plaukais kartu nukerpama ir dalis senos informacijos, kažkokių praeities dalykų. Matyt, man labai to reikėjo. Tiek profesine, tiek asmeninio gyvenimo prasme daug kas pasikeitė, tad norėjosi kitą etapą pradėti visapusiškai atsinaujinus“, – jau anksčiau gerokai pasitrumpinusi kasas ir anksčiau džiaugėsi atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Marija nusirėžė jos vizitine kortele laikytus plaukus: „Norėjosi kitą etapą pradėti atsinaujinus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas