Juokdamasi I.Budrienė sakė, kad miniatiūrinės „knyslės“ papildys terasos augintinių būrį – čia jau auga zuikiai, triušiai ir neseniai Dariaus Budrio žmonai padovanotas katinas Šampas.
Pirmiausia svečius, besirenkančius į atidarymą, pasitiko arklys, pakinkytas vežimaičiu, pilnu šio sezono derliaus – morkų, obuolių, kopūstų. Po renginio visos ūkininko Vidmanto Kvedaro padovanotos valgomos gėrybės bus pristatytos vienai iš Kauno valgyklų, kuriose kasdien pietauja socialiai remtini asmenys.
„Gurmė terasoje“ vienam vakarui buvo įrengta improvizuota virtuvė, kurioje darbavosi dizainerės Gintarės Ačaitės temine varlyte pasipuošęs šefas R.Bolgovas ir jo asistentas Paulius Urbonas. Duetas, stebint publikai, pagamino salotas iš bulvių traškučių, kviečių kruopų ir pagrindinio akcento – kiškio kopūstų, rinktų Pakaunės miške.
Kiškio kopūstais buvo pagardinta ir karamelizuotų burokėlių užtepėlė, patiekta su namine duona. Svečiai vaišinosi ne tik salotomis su miške rinktais kiškio kopūstais, bet ir vieno kąsnio cepelinais su sraigių mėsos, lašišų ar stirnienos įdarais.
Pasimėgauti neįprastais patiekalais atvyko dainininkė Arina, praėjusią savaitę mini ralį Palangoje laimėjusios „Sparnuotosios komandos“ narės – Kristina Kaikarienė, Urtė Šilagalytė, Elvyra Monginienė ir Sandra Kniazevičiūtė, jų treneris, lenktynininkas Gintautas Šlepikas, drabužių kūrėja Žaneta Juozapavičienė, baleto primarijus Nerijus Juška su drauge dainininke Agne Jurgilaite, varlyčių dizainerė Gintarė Ačaitė, floristas Antanas Mažonas.
Restorano „Briedžių medžioklė“ prieigose įsikūrusioje terasoje svečius smagiai nuteikė ir neįprasta fotosienelė – I.Budrienė ir R.Bolgovas ant medinės pertvaros sukabino šviežius kopūstus.