Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Katažina Zvonkuvienė jautriai atsisveikino su „Teleloto“: „Nesakau viso gero, o – iki pasimatymo“

Rugpjūčio 31-ąją dainininkė Katažina Zvonkuvienė oficialiai uždarė metus trukusį etapą – eteryje pasirodė paskutinė jos vedama „Teleloto“ laida. Ta proga Katažina viešai atsisveikino su iššūkių atnešusiu darbu.
Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė / BNS Foto nuotr.

Sekmadienį televizijos eteryje pasirodė paskutinė „Teleloto“ laida, kurią kartu su Jonu Radzevičiumi vedė Katažina Zvonkuvienė. Ta proga dainininkė feisbuke pasidalijo trumpa atsisveikinimo su eteriu žinute. Katažina neslėpė – televizijai visam laikui dar netaria „Sudie“.

„Štai ir viskas. Šiandien baigėsi nuostabi, metus trukusi Teleloto kelionė. Ačiū visai komandai už patirtį, kurią įgijau. Jonai Radzevičiau – Ačiū Tau už kantrybę ir nuostabų laiką kartu. Būti šalia Tavęs ir augti – man tikra dovana. Pasiilgsiu…

Nesakau viso gero, o iki pasimatymo kituose gyvenimo projektuose“, – rašė Katažina Zvonkuvienė.

Štai ir viskas 😊 Šiandien baigėsi nuostabi, metus trukusi, Teleloto , kelionė. Ačiū visai komandai už patirtį, kurią...

Posted by Katažina Zvonkuvienė on 2024 m. rugsėjo 1 d., sekmadienis

Žmonės.lt primena, kad neseniai pasklido žinia, kad su televizijos loterijos „Teleloto“ žaidėjais ir žiūrovais nuo rugsėjo 8-osios sveikinsis nauja vedėja. Ja tapo buvusi krepšininkė, televizijos laidų vedėja Dalia Belickaitė, sudarysianti porą su ilgamečiu „Teleloto“ veidu Jonu Radzevičiumi.

Dalia pasakoja, kad loterijos organizatorių kvietimas atvykti į atranką ir išbandyti save kaip jos vedėją buvo labai netikėtas ir net sunku apibūdinti jausmus, kuriuos jis sukėlė.

„Nuo vaikystės stebėjau „Teleloto“ žaidimus ir net labai puikiai atsimenu, kaip su seneliu keliavome į gyvą žaidimą. Tuomet, sėdėdama studijoje tarp kitų žiūrovų, tikrai nebūčiau pagalvojusi, kad vieną dieną būsiu jau nebe jų, o vedėjų pusėje. Todėl labai apsidžiaugiau, kad „Teleloto“ organizatoriai pagalvojo apie mane ir pakvietė pasižiūrėti, kaip man seksis“, – pasakojo Dalia.

Organizatorių nuotr. /Dalia Belickaitė
Organizatorių nuotr. /Dalia Belickaitė

Visgi ji patikino, kad sulaukusi kvietimo į atranką iš karto žinojo, jog į ją vyks su vieninteliu tikslu – nugalėti.

„Aš jei kur nors einu, tai einu šimtu procentų, o ne kaip nors pusiau. Ir vyrui prieš atranką sakiau, kad būtų labai smagu, jei atrinktų, ir jausčiau kartėlį, jei ne. Nuo mažens esu sportiška, noriu varžytis ir nugalėti“, – užtikrintai kalbėjo naujoji „Teleloto“ vedėja.

Ji sakė, kad debiuto „Teleloto“ laidoje laukia ramiai, didelio jaudulio nejaučia, o pasitikėjimo suteikia ir tai, kad teks dirbti su patyrusiu eterio vilku J.Radzevičiumi, kurio profesionalumu jau turėjo progą įsitikinti.

„Žinau, kad šalia manęs bus nuostabus partneris, visiškas savo srities profesionalas. Jau per atranką šalia Jono jaučiausi labai komfortiškai. Įsitikinau, kad jei kas nors nutiks ne taip, jis tikrai visuomet palaikys ir padės. Tad jaučiuosi užtikrinta ir labai laukiu filmavimų“, – sakė Dalia.

Pirmąją D.Belickaitės ir J.Radzevičiaus vedamą „Teleloto“ laidą televizijos žiūrovai išvys rugsėjo 8 d., tradiciškai 17.20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas