Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaune turėjusios pasirodyti Jazzu gerbėjai taip ir neišvydo: koncertas perkeltas paskutinę minutę

Šeštadienio vakarą tikėdamiesi išvysti Justės Arlauskaitės-Jazzu koncertą, jos gerbėjai liko kiek nusivylę – „Adform kiemelyje“ Kaune žadėtas renginys taip ir neįvyko. Pranešama, kad toks sprendimas buvo priimtas paskutinę akimirką, nes dar ryte žadėta, jog koncertas įvyks.
Jazzu
Jazzu / Mikita Photography nuotr.

Į koncerto vietą atvykę žiūrovai čia rado pranešimą, kuriame skelbiama, kad renginys numatytu laiku neįvyks.

Apie tai paskelbta ir „Adform kiemelio“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. Teigiama, kad staigiai susirgus atlikėjai, birželio 29-ąją turėjęs vykti koncertas gerbėjus džiugins rugpjūčio mėnesį.

„Jazzu gerbėjai ir „Adform kiemelio“ svečiai, su liūdesiu pranešame, kad Justės Arlauskaitės-Jazzu koncertas dėl netikėtos ligos perkeliamas į rugpjūčio 16 dieną. Justė labai visų atsiprašo ir apie koncerto perkėlimą praneš asmeniškai, kai tik galės tai padaryti. Palaikome Jazzu ir linkime kuo greičiau pasveikti“, – rašė „Adform kiemelio“ atstovai.

Jų teigimu, nusipirkusieji bilietus elektroniniu paštu gaus visą informaciją apie jų grąžinimą ir galimybę juos panaudoti apsilankymui kitą dieną vyksiančiame koncerte.

Kiek vėliau situaciją išsamiau paaiškino pati Jazzu. Apgailestaudama dėl neįvykusio koncerto ji kreipėsi į savo sekėjus socialiniame tinkle ir prabilo apie netikėtai užklupusią ligą.

„Atvažiavau į Kauną, stoviu prie scenos ir nepašneku. Kondicionieriai nėra pats geriausias daiktas balsui. Koncertas nukeltas, neatšauktas, buvo visiškas sold out'as, taip ilgai ruošiausi, o dar ta nuostabi saulė... Bet sveikata yra svarbiausia, turiu saugoti savo instrumentą, kad vėl jums dainuočiau... Ačiū už supratimą. Būkite sveiki. Varau ir aš sveikti. Susigirdėsim. Myliu visus“, – linkėjimus siuntė J.Arlauskaitė-Jazzu.

Atlikėja pridūrė, kad peršalimas ją užklupo staigiai – dar visai neseniai renginio dieną ji jautėsi puikiai. Nors ir tikėjosi pasirodyti ant scenos, jokios priemonės taip ir nepagelbėjo. Tą Justė prisipažino priėmusi itin jautriai.

„Ryte dar dalinau interviu ir kviečiau visus į šiandienos koncertą. Po valandos visiškai atkritau.. Dar bandžiau su medikų pagalba kažką sau pakeisti, bet, deja... Yra, kaip yra. Paverkiau, bet juk aš žmogus, o žmonės gi serga. Tai viskas bus gerai“, – patikino Jazzu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rafinuotą meilės muziką Jazzu dovanos festivalio „Midsummer Vilnius“ klausytojams

TAIP PAT SKAITYKITE: Solinį turą surengusi Jazzu sudrebino Vilnių: scenoje – moteriškas manifestas ir laukinė laisvė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas