Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune – žinomų žmonių susibūrimas: besilaukianti Vasha prabilo, ko ilgisi labiausiai

Ketvirtadienio vakarą Kaune duris atvėrė nauja sveikatos ir grožio klinika. Į atidarymą rinkosi žinomi kviestiniai svečiai iš skirtingų veiklos sričių: teisininkai, verslininkai, grožio, sporto bei pramogų industrijos atstovai.
Kauno grožio klinikos atidarymo svečiai
Kauno grožio klinikos atidarymo svečiai

Sužinoti apie deguonies naudą skirtingose medicininėse ir grožio procedūrose susirinko būrys žinomų veidų: laidų vedėjas Saugirdas Vaitulionis, renginių organizatoriai Liutauras Galinis ir Kristina Kaikarienė, atlikėja Gabrielė Grygolaitytė-Vasha, laidų vedėja Ilona Juciūtė, dizainerė Audronė Bunikienė, verslininkė Natalija Martinavičienė, buvusi tv laidų vedėja Neringa Mažeikienė ir kt.

„O2 klinika“ vakaro metu svečiams plačiai atvėrė kiekvieno kabineto duris ir išsamiai supažindino su čia atliekamomis procedūromis, galinčiomis pakeisti žmogaus savijautą, pagerinti sveikatą bei naudojantis geriausiais inovacijų pasiekimais „užkonservuoti“ odos senėjimą visiškai sveikais ir natūraliais metodais.

Naujausias grožio procedūras mėgstanti išbandyti atlikėja Gabrielė Grygolaitytė-Vasha juokiasi, kad turbūt yra išbandžiusi viską. Vis tik ypatingu laikotarpiu, laukiantis antrojo vaiko, savo grožio ritualus atlikėjai teko stipriai pakoreguoti.

„Atsisakyti teko labai daug. Nebesidarau nei lazerinių procedūrų, nei injekcijų. Šių tikriausiai pasiilgau labiausiai – nuolatos injekcinėmis procedūromis drėkindavau veidą, gintaro rūgštis – mano mėgstamiausia ir ko gero labiausiai pasiteisinusi. Buvau labai pripratusi ir prie įvairiausių kūno stangrinimo aparatinių procedūrų, tačiau šiuo metu jų irgi negalima daryti. Tačiau grožio ir sveikatinimosi srities tikrai neapleidau, reguliariai vaikštau į masažus, darau lengvas veido procedūras kosmetologės kabinete, o dabar sužinojau, kad ir deguonies procedūros naujoje klinikoje yra saugios nėščiosioms“, – pasakoja Gabrielė.

Kauno grožio klinikos atidarymo akimirka
Kauno grožio klinikos atidarymo akimirka

Žinoma moteris juokiasi, kad šiuo metu didelių pastangų išlaikyti tobulos odos efektą ir nereikia, nėštumas leidžia jos odai spindėti iš vidaus: „Visi, ką sutinku, patikina, kad tikrai švyčiu. Ir pati jaučiuosi labai gerai. Nors priaugau ir 14 kilogramų, jie kažkaip sugebėjo tolygiai pasiskirstyti po visą kūną. Skųstis tikrai negaliu, jaučiuosi labai simpatiška nėštukė.“

Naujai duris atvėrusioje klinikoje gausu deguonies procedūrų, tinkančių ir besilaukiančioms. Inovatyviu bei holistiniu požiūriu besivadovaujanti klinika turi ir didesnių tikslų – labai greitai duris atvers ir akademija, kuri savo žiniomis dalinsis ir su kitais grožio bei medicinos srities specialistais.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?