T.Nicholsonas nesibodėjo darbo ir pats kepė picas: šovė jas į krosnį, laukė, kol gardžios picos bus iškepusios. „Pati savaime pica nėra nieko naujo, bet gaminti ją iš aukščiausios kokybės itališkų ingredientų, kepti malkomis kūrenamoje krosnyje bet kur, kur tik panorėsi, manau, yra unikalu“, – žurnalui „Žmonės“ prieš tai paskaojo Tomas, beveik metus ruošęsis startui.
„Lankiausi Neapolyje, kur ir atsirado pica, mokiausi iš tikrų meistrų. Lankiausi fermose, kur gaminama fantastiška buffalo mocarela, ir malūnuose, kur malami aukščiausios kokybės miltai pasaulyje, taip pat dirbau tikroje itališkoje picerijoje, kur pica – lyg antroji religija. Atsidūręs prie picos šaknų, supratau, kad tai, ką valgome Lietuvoje, yra gerokai nutolę nuo originalo.“