Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Kažkas atsitiko“: Raisa Šarkienė – pavydžių kaimynių, kurios neturi ką apsirengti, auka

Garsioji Radžio gerbėja Raisa Šarkienė, įsivėlė į konfliktą su kaimynais, dėl kurio atsidūrė teisme! Moteris LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ sako įsitikinusi, jog dėl visko kaltas pavydas.
Raisa Šarkienė teisme
Raisa Šarkienė teisme / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

 Raisa skundžiasi, jog dėl savo išvaizdos ir polinkio puoštis savo name neturi nei vienos draugės. O pavydžios kaimynės policijos pareigūnams ją skundžia dėl menkiausios smulkmenos. Šį kartą Raisa kaimynų nemalonę užsitraukė dėl šunų.

Vieną dieną Raisa prie savo namų durų išvydo du policijos pareigūnus. Vyrai, apžiūrėję namus, pamatė, jog Raisos namuose laksto trys šunys. Vienas šarpėjus ir du kinų kuoduotieji! Pagal teisės aktus bute galima laikyti tik du šunis. Dėl šio pažeidimo pareigūnai Raisai įteikė penkiasdešimties litų baudos kvitą.

Moteris įsitikinusi, kad ji nubausta nepelnytai, nes laiko tik du šunis. Trečias priglaustas laikinai. Kam priklausė trečiasis Raisos bute buvęs kinų koduotasis? Ar tik ne Radžiui? Juk būtent tokios veislės šunį augina mylimiausias Raisos dainininkas. Išgirdusi klausimą apie Radži, Raisa įsiunta. Kodėl – sužinosite pirmadienį 20.30 val. laidoje „Kažkas atsitiko“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas