Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius A.Sakalauskas tuoksis su mylimąja G.Laubner: vestuvės – prieš Velykas

Aktorius Arūnas Sakalauskas (60) su mylimąja medike, gydytoja toksikologe Gabija Laubner (41) neseniai kartu pasirodė viešumoje, o dabar ruošiasi savo santykiuose žengti rimtą žingsnį. Pora ketina netrukus atšokti vestuves.
Gabija Laubner ir Arūnas Sakalauskas
Gabija Laubner ir Arūnas Sakalauskas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Arūno Sakalausko ir Gabijos Laubner pavardes galima rasti viešai skelbiamame santuoką Vilniuje ketinančių įregistruoti asmenų sąraše.

Aktorius ir medikė planuoja susituokti jau visai netrukus – balandžio viduryje, prieš Velykas.

Pora apie savo santykius atvirauti nėra linkusi, vis dėlto neseniai mylimieji kartu pasirodė filmo „Mėlyna kaip apelsinas žemė“ premjeroje.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Gabija Laubner ir Arūnas Sakalauskas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Gabija Laubner ir Arūnas Sakalauskas

Renginio metu A.Sakalauskas ir G.Laubner laikėsi susikibę už rankų. O vėliau žurnalui „Žmonės“ Arūnas patvirtino, kad juos sieja šilti jausmai, Gabiją pristatydamas kaip „mylimą moterį“.

2021-ųjų pabaigoje duodamas interviu žurnalui „Savaitė“ A.Sakalauskas pasakojo, kad G.Laubner gelbėjo tuo metu, kai jis kovojo su priklausomybe nuo alkoholio: „Mano nepriklausomas guru šiame išlaisvinimo kelyje buvo žinomas toksikologas Robertas Badaras, taip pat daug padėjo daktarė Gabija Laubner. Jie man patarė lankyti anoniminių alkoholikų klubą. Čia ir radau išeitį.“

Žinia apie naują mylimąją daug kam buvo netikėta, nes A.Sakalauskas net tris dešimtmečius puoselėjo santykius su kolege aktore Jolanta Dapkūnaite.

Dar praėjusią vasarą jiedu kartu pozavo žurnalo „Žmonės“ viršeliui. Tada aktoriai tikino pastaruoju metu kartu praleidžiantys daug laiko, o A.Sakalauskas moteriai negailėjo gražių žodžių: „Jeigu ne Jolanta, gal aš jau seniai būčiau miręs. Per tuos tris dešimtmečius su ja atlikau daug bandymų – viską išlaikė. Tpfu tpfu tpfu...“

Tiesa, nors meilę vienas kitam aktoriai puoselėjo net tris dešimtmečius, susituokę nebuvo. „Jei visi gyventų pavieniui kaip mes, keistas būtų pasaulis. Bet kai nesi susituokęs, tarsi niekam nieko nesi pažadėjęs. Nes žadėti žmogui kartu nugyventi trisdešimt ar penkiasdešimt metų... Tai neįmanoma! Bet tai neįmanoma“, – 2021-ųjų birželį žurnalui „Žmonės“ pasakojo Jolanta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas