Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 18 /23:01

Praūžė „Šok su žvaigžde“ pusfinalis: krito dar viena pora, paaiškėjo finalininkai

Šeštadienio vakarą buvo transliuojama priešpaskutinė „Šok su žvaigžde“ trečio sezono laida. Projekto pusfinalyje dalyvavo keturios stipriausios dalyvių poros, kurios stengėsi įrodyti, kad yra vertos vietos finale. Vis dėlto laidos pabaigoje paaiškėjo, kad be bilieto į finalą lieka Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj.
Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj, Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker, Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič
Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj, Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker, Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič / J.Stacevičiaus/LRT nuotr.

„Šok su žvaigžde“ pusfinalyje dėl išlikimo varžėsi dešimt savaitgalių iš eilės savo talentą įrodę šokėjai: sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj ir atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker.

Kviečiame išsakyti nuomonę apklausoje:

Laidos akimirkos – galerijoje:

Praėjusį savaitgalį, susumavus dviejų laidų komisijos ir žiūrovų balus, projektą netikėtai paliko lyderiais laikyta pora. Dešimtojoje laidoje pasitraukė choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė.

Keturios poros šeštadienio vakarą varžėsi dėl kelialapio į projekto finalą – jau gruodžio 25-ąją paaiškės, kas taps „Šok su žvaigžde“ nugalėtojais. Sukūrę vienuolika įspūdingų šokių, įveikę „Teisėjų iššūkį“, pusfinalininkai stengėsi įrodyti, kad yra verti nugalėtojų titulo.

Justino Stacevičiaus/LRT nuotr./„Šok su žvaigžde“ pusfinalio akimirka
Justino Stacevičiaus/LRT nuotr./„Šok su žvaigžde“ pusfinalio akimirka

Šį šeštadienį dalyviai atliko po du pasirodymus: keturios poros demonstravo ankstesnėse laidose jau matytą ir po vieną naują šokį.

Vakaro eigoje, kaip ir kiekvieną savaitgalį, televizijos žiūrovų laukė muzikinė staigmena. „Šok su žvaigžde“ pusfinalyje ant šokių parketo pasirodė Monika Pundziūtė-Monique.

Keturių geriausių porų pasirodymus projekto pusfinalyje stebėjo, vertino ir komentavo sportinių šokių profesionalai.

Justino Stacevičiaus/LRT nuotr./Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj
Justino Stacevičiaus/LRT nuotr./Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj

Vienuoliktame šokių vakare dalyvius vertino Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas ir daugkartinė Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų čempionė Eglė Visockaitė. Kaip ir kiekvienoje laidoje, svarbi ne tik profesionalų komisija – savo balsą už patinkančią porą buvo kviečiami atiduoti ir projekto žiūrovai.

Justino Stacevičiaus/LRT nuotr./Virginijus Visockas, Eglė Visockaitė, Justas Kučinskas
Justino Stacevičiaus/LRT nuotr./Virginijus Visockas, Eglė Visockaitė, Justas Kučinskas

Susumavus žiūrovų ir komisijos balus paaiškėjo, kad finale išvysime Jomantę Šležaitę-Paukštę ir Rafal Narkevič, Pauliną Taujanskaitę ir Rolandą Beržinį, Norbertą Liatkovskį ir Viktorija Šeinker.

Deja, bet be bilieto į finalo liko Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj.

Pusfinalio komisijos narių balai:

1. Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis – 58

2-3. Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker – 53

2-3. Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič – 53

4. Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj – 52

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas