Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kino žvaigždę Monicą Bellucci Kaune sutikusi kėdainietė Žaneta: „Pakirto kojas“

Kėdainietė Žaneta Intaitė-Žilinskienė penktadienio vakarą prisimins dar ilgai. Bendrovės „Magvita“ direktorė iš pradžių savo akimis nepatikėjo, kai Kauno senamiestyje išvydo pasaulinę žvaigždę – italų aktorę Monicą Bellucci (52).
Žaneta Intaitė-Žilinskienė ir Monica Bellucci
Žaneta Intaitė-Žilinskienė ir Monica Bellucci / Asmeninio albumo nuotr.

„Laimėti loterijoje turbūt yra didesnė tikimybė nei sutikti Monicą Bellucci Kaune“, – 15min pasakodama šypsojosi Žaneta.

Ji sako iki šiol negalinti atgauti kvapo – kaip jai pasisekė Kauno centre atsitiktinai sutikti vieną mėgstamiausių savo aktorių.

„Su šeimyna vakarieniavome Laisvės alėjoje esančiame restorane „Talutti“ ir atėjo moteris su maža mergaite. Ji atsisėdo šalia mūsų, prie gretimo stalelio. Aš iš karto supratau, kad čia Monica Bellucci, bet niekaip negalėjau patikėti tuo, ką matau“, – 15min pasakojo „Magvitos“ vadovė.

Ji sako ne kartą atsisukusi į aktorę, nusišypsojusi, ši jai taip pat atsakė šypsena. „Spoksojau ir spoksojau į ją, visaip bandžiau ištirti, kaip ji čia kalba. Ir balsas man panašus, ir gestikuliacija, viskas absoliučiai jos. Todėl galiausiai nebeištvėriau, priėjau ir sakau: „Labai atsiprašau, kad spoksau į jus visą vakarą, bet jūs man tokia panaši į Monicą Bellucci“, – prisiminė Žaneta.

Tuomet aktorė tik pakėlė akis ir sako: „Ar ne?“. Pasak Žanetos, ji net sutriko dėl to, kad buvo atpažinta, kadangi niekas iki tol restorane net neatkreipė dėmesio, kad čia sėdi Holivudo žvaigždė.

„Tuomet man pakirto kojas, dar perklausiau – Monica, čia jūs? O ji man taip paslapčia mirktelėjo, palinksėjo ir sako ššš, kad tik niekas neišgirstų“, – prisiminė kėdainietė.

Tuomet Žaneta vėl grįžo prie savo stalelio ir palaukė, kol Monica pavalgys. O vėliau vėl priėjo prie jos ir paprašė drauge nusifotografuoti.

Asmeninio albumo nuotr./ Žaneta Intaitė-Žilinskienė ir Monica Bellucci
Asmeninio albumo nuotr./ Žaneta Intaitė-Žilinskienė ir Monica Bellucci

„Monica tuomet jau buvo sutrikusi, ji nesitikėjo būti atpažinta, o ta maža mergaitė, buvusi kartu su ja, jau juokėsi. Kai ji baigė valgyti, mandagiai pasiteiravau, ar vis dėlto galėčiau su ja nusifotografuoti ir paprašyti autografo. Ji sutiko ir sako: tačiau tik tyliai atsisėskite šalia manęs, neva mes tiesiog šnekamės. Aš atsisėdau, sakau esu labai didelė jūsų kūrybos gerbėja“, – pasakojo pašnekovė.

Ji sako spėjusi pasiteirauti, ką viena garsiausių pasaulio aktorių veikia Kaune.

„Tiesą sakant negirdėjau nieko, ką ji man pasakojo. Klausiau, žiūrėjau į ją ir tiesiog žavėjausi. Galvojau, kokia ji graži!“, – kalbėjo Žaneta.

Tuomet ji paprašė savo vyro įamžinti neeilinę akimirką, vėliau M.Bellucci davė Žanetai autografą.

Asmeninio albumo nuotr./Monicos Bellucci autografas Žanetai Intaitei-Žilinskienei
Asmeninio albumo nuotr./Monicos Bellucci autografas Žanetai Intaitei-Žilinskienei

„Palinkėjau jai gero vakaro, ji man taip pat. Tuomet grįžau prie savo staliuko, prie manęs priėjo padavėja ir sako – ar tai tikrai tai, apie ką aš galvoju? Patikinau, kad visa tai – ne iliuzija. Monica išeinant man dar pamojavo, aš jai taip pat. Taip ir baigėsi mūsų pažintis“, – 15min pasakojo jaudulio neslepianti Žaneta. Kiti restorano lankytojai arba neatpažino kino žvaigždės, arba neišdrįso prieiti.

Asmeninė nuotr./Žaneta Intaitė-Žilinskienė
Asmeninė nuotr./Žaneta Intaitė-Žilinskienė

Ir nors Žaneta su M.Bellucci akis į akį pabendravo vos akimirką, ji sako, kad susitikimas su aktore tik sustiprino ir iki tol jai jaustas simpatijas.

„Monica man pasirodė tokia, kaip ir tikėjausi: labai maloni, miela, rami, moteriška, subtili, išlaikyta – tokia, kokia ji ir yra savo filmuose. Esu didelė šios aktorės gerbėja ir nežinau, ar tie, kurie yra matę bent vieną filmą, kuriame ji vaidina, galėtų pasakyti kitaip. Ji ir Johnny Deppas – didžiausi mano favoritai. Iš moterų aktorių – ji man pati pačiausia. Todėl ją sutikti tokiomis aplinkybėmis Kaune – tai tiesiog neįtikėtina. Man, kaip jos gerbėjai, tikrai labai pasisekė“, – šypsojosi Žaneta.

Žaneta prisipažino akimirką sudvejojusi ar užteks drąsos prieiti prie įžymybės ir ją užkalbinti. Tačiau ryžtis šiam žingsniui ją paskatino vyras. „Jis man sako, eik dabar, nes jei neprieisi, paskui visą gyvenimą gailėsiesi, kad to nepadarei. Ačiū jam, kad mane paskatino. Tačiau pačios aktorės daug klausinėti nedrįsau, buvau dėkinga, kad ji manęs nenuvijo ir sutiko maloniai pabendrauti“, – šypsodamasi pasakojo Žaneta.

Audriaus Solomino nuotr./Monica Bellucci Kanų kino festivalyje 2017 m.
Audriaus Solomino nuotr./Monica Bellucci Kanų kino festivalyje 2017 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas