Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„KK2“ finalininkė Claudia Rupšys namais laiko tik Lietuvą: „Esu dėkinga tėvams, kad aš – lietuvaitė“

Ketvirtadienį, rugsėjo 12-ąją, prie „KK2“ vairo su Tomu Ališausku stos Claudia Rupšys. Nors merginai – vos 22-eji, ji jau septynerius metus intensyviai darbuojasi. Mergina sako, kad yra išbandžiusi kone visas veiklos sritis – nuo pardavimų iki vaikų auklės.
Claudia Rupšys
Claudia Rupšys / LNK nuotr.
Temos: 2 LNK „KK2“

Žavios šviesiaplaukės vardas išduoda įdomią gyvenimo istoriją. Claudios tėvai – lietuviai, tačiau ji gimė Jungtinėse Amerikos Valstijose. Visgi kai mergaitei buvo šešeri, šeima persikėlė atgal į Lietuvą. „Esu dėkinga tėvams, kad aš – lietuvaitė ir užaugau Lietuvoje“, – sako Rumšiškėse gyvenanti Claudia.

Kol kas į gimtąją šalį mergina grįžusi nebuvo ir, nors turi dvigubą pilietybę, savo ateitį mato Lietuvoje. „Man čia gyventi patinka, esu patriotiška. Aišku, ateityje norėčiau nuvykti, aplankyti vaikystės vietas ir pakeliauti po JAV, tačiau kol kas ten gyventi neplanuoju“, – sako ji.

LNK nuotr./Claudia Rupšys
LNK nuotr./Claudia Rupšys

Save Claudia apibūdina kaip charizmatišką, drąsią, smalsią, labai pareigingą ir tvarkingą. Nuo mažens ji buvo labai aktyvi – šoko, mokėsi muzikos mokykloje, vaidino, o dabar kremta žurnalistikos magistro studijas.

„Kai man buvo septyneri, radau tėvų kamerą ir pradėjau save filmuoti. Kai buvo dvylika, atradau „Youtube“ platformą. Ten kėliau įrašus, kuriuose dalinausi savo kasdienėmis patirtimis ir patarimais panelėmis. Turėjau didelę ir stiprią auditoriją, tačiau mokydamasi dvyliktoje klasėje šią veiklą apleidau“, – pasakoja C.Rupšys.

LNK nuotr./Claudia Rupšys
LNK nuotr./Claudia Rupšys

Dabar mergina patarimais ir įžvalgomis dalinasi socialiniuose tinkluose, o savo įrašuose liečia temas, kurios jai atrodo svarbiausios.

„Kalbu apie meilę sau, apie asmenybės tobulėjimą. Noriu, kad žmonės labiau savimi pasitikėtų ir būtų drąsesni, tvirčiau siektų savo tikslų“, – sako Claudia.

LNK nuotr./Claudia Rupšys
LNK nuotr./Claudia Rupšys

„KK2“ vedėjos atrankos finalininkė tiki, kad tai – darbas kaip tik jai.

„Mėgstu domėtis viskuo, esu labai smalsi, tad noriu vis iš naujo rasti naujų, nematytų ir negirdėtų istorijų. „KK2“ išsiskiria unikaliu formatu, kalba apie aktualijas įvairiomis temomis. Manau, smalsumu ir gebėjimu bendrauti galėčiau tai pateikti profesionaliai ir patraukliai“, – kalba ji.

Tikra lietuvaitė Claudia Rupšys ir margos pasaulio bei Lietuvos naujienos – laidoje „KK2“, ketvirtadienį, 19:30, per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas