Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Klaipėdietė Gražina Asipauskaitė vėl planuoja operaciją: nori turėti didžiausias krūtis Lietuvoje

Klaipėdietė Gražina Asipauskaitė sieks rekordo – moteris ketina turėti didžiausias krūtis Lietuvoje.
Gražina Asipauskaitė
Gražina Asipauskaitė / Stop kadras

„Krūtinės nepridėsi. Bandžiau ir sportuoti, bet krūtinė neauga. Bandžiau gerti proteinus, bet tam yra plastikos chirurgai, kurie išpildo mūsų svajones“, – LNK laidoje KK2 kalbėjo G.Asipauskaitė.

Gražina po plastikos chirurgų skalpeliu gulsis jau ketvirtą kartą. Į jos krūtinę bus įdėta net po pusantro tūkstančio mililitrų silikono, tai yra trys litrai silikono per abi krūtis. Tačiau, kaip teigia pranešime spaudai cituojama moteris, – šiuolaikiniai implantai yra tuščiaviduriai, ir svoris nesijaučia.

Didžiausia krūtinė Lietuvoje – sena Gražinos svajonė.

„Mes, moterys, esame išrankios. Mes visada rasime minusų viename ar kitame dalyke, todėl plastinių operacijų sustojimo neplanuoju. Galbūt kartais stabdo, kai neturiu pinigų“, – kalbėjo G.Asipauskaitė.

Stop kadras/Gražina Asipauskaitė
Stop kadras/Gražina Asipauskaitė

Tačiau moteris KK2 pripažino, kad būti gražiai – ne tik didelė laimė, bet ir problema. Seksuali moteris vis dažniau susiduria su viena bėda – jos grožis atbaido kai kuriuos vyrus, nes jie galvoja, kad ši dama ne jų nosiai.

Gražina atskleidė, kad pastaruoju metu labiausiai ją atakuoja moterys – kloja po kojomis gėlių puokštes ir siūlosi būti meilužėmis.

„Gaunu labai daug asmeninių laiškų iš moterų, kurios siūlo tapti meilužėmis ar gyvenimo palydovėmis. Jos nori išpildyti visas mano svajones, apdovanoti tomis dovanomis, ko nori moteris“, – kalbėjo Gražina.

Stop kadras/Gražina Asipauskaitė
Stop kadras/Gražina Asipauskaitė

Tačiau Gražina sako, kad jai moterų nereikia, jai reikia vyrų. Pašnekovė trečiadienio vakarą LNK laidoje prasitars, kad visai neseniai ji sužavėjo garsų ir turtingą Amerikos aktorių.

„Likimas atsiuntė man žmogų. Tas žmogus, kuris pavergė mano širdį, yra labai garsus Amerikos aktorius, ir aš labai tikiuosi, kad viskas mums pavyks“, – paslaptingai kalbėjo gražuolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas