Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Ko visada galima rasti žvaigždės šaldytuve

Kadangi garsenybės savo namuose – reti svečiai, tad ir jų šaldytuvų lentynos tikrai nelūžta nuo produktų gausos. Tiesa, yra keletas, kurių ten galima rasti VISADA. Būtent juos žinomi žmonės įvardijo kaip reikalingiausius.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / V. Ovadnevo nuotr.

Linas Adomaitis (34)
Neįsivaizduoja šaldytuvo be lašinių

•    Pomidorų. Be jų neįmanoma išsisukti verdant firminę pomidorų sriubą.
•    Lašinių. Tai būtinas produktas, kadangi gelbsti ekstremaliomis aplinkybėmis. Smulkiai supjaustyti ir paspirginti keptuvėje jie tampa puikiu košės ar virtų bulvių pagardu.
•    Pievagrybių. Juos moku itin skaniai paruošti, pagardindamas pelėsiniu sūriu, imbieru ir šlakeliu acto.

G. Kropio nuotr./Rasa Martens
G. Kropio nuotr./Rasa Martens

Rasa Martens (35)
Rytą pradeda kava su pienu

•    Rūkytos dešros. Saldumynų gali net nebūti, jeigu užuodžiu rūkytos dešros aromatą. Man ji – skaniausias desertas.
•    Pieno. Kiekvieną rytą esu įpratusi pasimėgauti puodeliu gardžios kavos su pienu.
•    Šampano butelis. Jo nejudinu, kol neužgriūva netikėti svečiai.

G. Skaraitienės nuotr./Laima Tamulytė
G. Skaraitienės nuotr./Laima Tamulytė

Laima Tamulytė (30)
Užsiauginu ekologiškų daržovių

•    Alyvuogių. Žinau, kad jos kaloringos, tačiau atsispirti negaliu. Alyvuogių indelių dažniausiai būna prikrauta pusė mano šaldytuvo.
•    Daržovių. Kadangi turiu daržą, kuriame pati auginu daržoves, jų mano šaldytuve netrūksta. Jas valgau žalias, verdu, troškinu, konservuoju.
•    Jautienos sprandinės ir vytintos dešros. Jau penkerius metus turguje pas tą patį pardavėją perku pačios skaniausios mėsytės.

J. Staselio nuotr./Larisa Kalpokaitė
J. Staselio nuotr./Larisa Kalpokaitė

Larisa Kalpokaitė (52)
Namiškius lepina gardžia mėsyte

•    Mėsos. Ir namiškius, ir svečius dažniausiai vaišinu mėsos patiekalais: kepsniais, kotletais, troškiniais, befstrogenu, įdaryta ar kepta višta.
•    Žuvies. Kadangi saldumynų nemėgstu, kepu pyragus iš sluoksniuotos tešlos, įdarytus žuvimi.
•    Saldžiarūgščio padažo. Juo gardinu marinuotus vištų sparnelius, ruošiamus pagal tailandietišką receptą.

V. Ovadnevo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
V. Ovadnevo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

Ingrida Martinkėnaitė (32)
Svečius vaišina vynu ir sūriu

•    Jūrų gėrybių. Tai yra produktas, kuriam negaliu atsispirti.
•    Sūrio ir vyno. Būna, kad vakarais užsuka netikėtų svečių, tad visada turiu, kuo juos pavaišinti.
•    Vaisių. Todėl, kad kiekvieną rytą pradedu stikline šviežiai spaustų vaisių sulčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos