Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konfliktas tarp M.Bertulio ir J.Jankevičiaus baigėsi be teismų ir baudų

Rugsėjo pradžioje Vilniuje, Vienuolio gatvėje, vykęs „lounge“ tipo baro atidarymas neapsiėjo be incidentų – čia apsistumdė laidų vedėjas Justinas Jankevičius ir keliautojas, prodiuseris Mantas Bertulis. Kaip skelbta anksčiau, konflikto metu galimai nukentėjo ir pastarojo mylimoji, dėl įvykio vyras kreipėsi į policiją. Vis dėlto galiausiai paaiškėjo, kad toliau situacijos pareigūnai nebesiaiškins.
Mantas Bertulis ir Justinas Jankevičius
Mantas Bertulis ir Justinas Jankevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie tai, kad ikiteisminis tyrimas dėl Manto Bertulio ir Justino Jankevičiaus konflikto nebuvo pradėtas, penktadienio rytą pranešė iš pradžių portalas delfi.lt.

Kad rugsėjo 17 d. buvo priimtas šis nutarimas, policija netrukus patvirtino ir 15min.

Policijos atstovė teigė, kad priblėsus emocijoms dėl įvykio ir patys Mantas su Justino esą nebeturėjo vienas kitam pretenzijų. Ji taip pat paminėjo, kad abu vyrai per konfliktą buvo apsvaigę nuo alkoholio, kadangi vyko vakarėlis.

Pareiškimą M.Bertulis buvo parašęs po to, kai jų konflikto metu esą dėl J.Jankevičiaus kaltės buvo kliudyta mergina, kuri galiausiai trenkėsi į sieną. Už šį nusižengimą grėsė administracinė atsakomybė, tačiau jos buvo išvengta – baudos mokėti nereikės.

15min susisiekus su Mantu Bertuliu, jis taip pat patvirtino faktą apie nepradėtą ikiteisminį tyrimą.

„Policija tiesiog nusprendė nutraukti baudžiamąjį procesą, nes buvo per mažai įrodymų, negavo vaizdo kamerų išrašų, o iš Justino aplinkos dar buvo ir melagingų parodymų.

Tai nenoriu toliau kišti į šitą mėšlą rankas. Aš jam daugiau reklamos nedarysiu. Todėl į teismą nesikreipiau“, – 15min pasakojo M.Bertulis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Bertulis ir Justinas Jankevičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Bertulis ir Justinas Jankevičius

15min primena, kad jau kuris laikas dėl laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ ir kitų praeityje neišspręstų ginčų tarp M.Bertulio ir J.Jankevičiaus tvyrojo įtampa.

Neseniai soc. tinkluose apie konflikto priešistorę prabilęs M.Bertulis rugsėjo 2-ąją sostinėje, Vienuolio g. 4, baro atidaryme, turėjo progą pirmą kartą pasimatyti su J.Jankevičiumi po daugelį nustebinusio įrašo.

15min šaltinių duomenimis, įvykį stebėjo apie 10 žmonių, jis vyko jau po vidurnakčio. Taip pat, šaltinių duomenimis, pirmasis į atlapus esą kibo Justinas Jankevičius, kuris nueidamas nuo fotosienelės esą puolė smaugti M.Bertulį.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Bertulis ir Justinas Jankevičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Bertulis ir Justinas Jankevičius

Vėliau vyrų konfliktas trumpam persikėlė iš baro, tačiau netrukus jie abu sugrįžo su trenksmu. Esą didžiule jėga įsibėgėjęs J.Jankevičius trenkėsi ne tik į M.Bertulį, bet kliudė ir jo mylimąją.

Anot 15min šaltinių, mergina nuo smūgio nuskrido pora metrų į šoną, trenkėsi į veidrodį, susimušė žandikaulį. Dėl sutrenkimo iš akies jai iškrito kontaktinis lęšis, o žandikaulį padėjo šaldyti apsaugos darbuotojas.

Įvykio vakarą nei policija, nei greitoji pagalba kviesta nebuvo, tačiau vėliau M.Bertulis kreipėsi į policiją dėl žalos atlyginimo. Faktą jis patvirtino pats su juo susisiekus 15min.

„Jeigu jis nebūtų kliudęs mano merginos, nebūčiau rašęs pareiškimo“, – sakė žinomas keliautojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas