Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Koronavirusas nustatytas verslininkės Dainos Bosas šeimai: jos būklė – sunkesnė už vyro ir dukters

Greitai plintantis koronavirusas palietė ir Dainos Bosas (49) šeimą – serga ne tik ji, bet ir vyras su dukra. Žinoma verslininkė pripažino, kad jos būsena sunkesnė už kitų šeimos narių.
Daina ir Antanas Bosai
Daina ir Antanas Bosai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nemalonia žinia apie teigiamą koronaviruso testą Daina Bosas pasidalijo instagrame. Čia ji atskleidė, kad pasaulį užvaldžiusiu virusu apsikrėtė ir kiti aplinkiniai.

„Visgi koronos nėra tol, kol pats su ja nesusiduri. Ne tik aš sergu, bet ir visa mano šeima serga. Ir vaikas, ir vyras. Bet jie besimptomiai. Kas mano didelei nuostabai – man prasčiau. Aš jums prisiekiu, nė vienas iš jūsų nenorėtų sužinoti, kokia forma korona pakutens jus. Kiek žmonių, tiek istorijų“, – socialiniame tinkle pasakojo Daina.

Moteris atkreipė dėmesį, kad šis virusas panašus į gripą ar peršalimą, taip pat pabrėžė, jog simptomai yra nemalonūs, tačiau primenantys kitas kvėpavimo takų ligas.

Sužinojusi apie teigiamą koronaviruso atsakymą, verslininkei dar kilo klausimas dėl vyro Antano Boso skiepo. Daina svarsto, ar tai galėjo nulemti, kad ji serga su simptomais, o vyras be.

Monikos Svėrytės nuotr./Daina ir Antanas Bosai su dukra Urte Magdelena
Monikos Svėrytės nuotr./Daina ir Antanas Bosai su dukra Urte Magdelena

„Bet apie ką negaliu nustoti galvoti, tai visgi apie tai, kad mano vyras skiepijosi nuo gripo prieš mėnesį. Ir mes su juo turėjome ginčą, kur sakiau, kad nesiskiepysiu, o jis pasiskiepijo. Galbūt tai niekaip nesurišta, bet aš negaliu nustoti apie tai galvoti.

Kaip jis būdamas 65-erių metų dabar yra besimptomis, o aš su simptomais. Gal čia sutapimas, bet aš negaliu nustoti apie tai galvoti. Taip kad žinokite, kad savo asmenine patirtimi kitą kartą skiepysiuosi nuo gripo“, – kalbėjo D.Bosas.

15min primena, kad prieš kelias dienas koronavirusu susirgo ir grupės „8 kambarys“ narys Deividas Alejūnas-Corsalis, atlikėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė bei žurnalisto Šarūno Mazalo šeima.

15min susisiekus su Deividu Alejūnu, jis atskleidė, kad pirmuosius koronaviruso simptomus pajuto sekmadienį.

„Pradėjo skaudėti akis, lengvai laužyti kaulus, užgulė nosis. Iškart izoliavausi namuose ir užsirašiau mokamam testui“, – kalbėjo D.Alejūnas.

Testą atlikėjas atliko antradienį, o atsakymo sulaukė ketvirtadienį.

Atlikėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė apie nemalonias žinias pranešė penktadienį – savo socialinio tinklo paskyroje.

„Nu ką, noriu oficialiai pranešti, kad turiu COVID-19. Mano testas – teigiamas. Yra kaip yra“, – komentavo ji. Atlikėja pridūrė šiuo metu dezinfekuojanti namus.

Žurnalistas Šarūnas Mazalas ne tik pripažino sergantis koronavirusu, bet ir pasidalijo patirtimi, kaip liga paveikė jo sveikatą. Vyras taip pat tikino, jog susirgęs į virusą pradėjo žiūrėti visai kitaip – dabar į akis jam dažniau krinta kai kurie vieši pasisakymai ir visuotinis skepsis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas