Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Krepšininkas Mindaugas Kuzminskas tapo tėčiu: jam ir mylimajai Linai gimė sūnus

Krepšininkas Mindaugas Kuzminskas gyvena pakiliomis nuotaikomis – jis su mylimąja Lina susilaukė sūnaus. Šia žinia vyras pasidalino socialiniame tinkle.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

„Svajonės tikrai pildosi. Pasisveikinkite – vakar (2022.01.04) į pasaulį atkeliavo mažasis Kuzminskiukas. Sunku žodžiais apsakyti, kaip toks mažas žmogutis gali iškart užimti tokią didelę širdies dalį. Tikiuosi, kad mažius bus laimingas pasirinkęs mūsų šeimą, o dabar – metas džiaugtis mažomis pėdutėmis ir nerealiu kūdikio kvapu.

Sūnelis su mamyte jaučiasi puikiai, o tėvelis – nerealiai! Sveikatos Jiems“, – su draugais ir gerbėjais pasidžiaugė M.Kuzminskas.

Mindaugas socialiniuose tinkluose pasidalijo ir žavia nuotrauka.

Šiuo metu Sankt Peterburgo „Zenit“ komandoje žaidžiantis Mindaugas Kuzminskas apie savo santykius vengdavo kalbėti. Jo socialiniuose tinkluose retai būdavo galima pamatyti ką nors iš asmeninio gyvenimo. Panašu, kad tai jis linkęs slėpti po keliasdešimt užraktų.

Vis dėlto mažylio gimimas paskatino atsiverti – krepšininkas ne tik pristatė savo mylimąją Liną, bet ir parodė ką tik gimusį sūnų.

15min primena, kad prieš daugiau nei trejus metus buvo pranešta apie M.Kuzminsko ir tuo metu jo žmonos, šokėjos Eglės Andreikaitės skyrybas. Pora santuokoje išbuvo metus.

Pirmasis apie skyrybas tuo metu prabilo pats M.Kuzminskas. Apie tai jis pranešė socialiniame tinkle „Instagram“.

„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešti, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės.

Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, jog vienas mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa.

Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes.

Labai tikiuosi visuomenės ir žiniasklaidos supratimo bei pagarbos privatumui nespekuliuojant detalėmis“, – rašė M.Kuzminskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas