Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Krepšininkė K.Nacickaitė atskleidė, ką palaikys 3x3 mače – Lietuvą ar sužadėtinį: „Tai mano svajonė“

Pirmadienio vakarą lietuvių dėmesį kaustė 3x3 krepšinio rungtynių pusfinalis Paryžiuje, kuriame kovėsi Lietuva ir Nyderlandai. Šis mačas itin svarbus moterų krepšinio atstovei Kamilė Nacickaitė, kuri savo palaikymą buvo priversta dalinti į dvi dalis – sirgo tiek už gimtinę, tiek Nyderlandų garbę ginantį sužadėtinį Dimeo van der Horstą.
Kamilė Nacickaitė ir Dimeo van der Horstas
Kamilė Nacickaitė ir Dimeo van der Horstas / Asmeninio archyvo nuotr.

Nors Lietuvos moterų krepšinio komanda nedalyvauja Paryžiaus olimpiadoje, pernai Europos žaidynių 3x3 krepšinio čempionato laimėtoja Kamilė Nacickaitė į Prancūziją atvyko su geromis emocijomis. Ji buvo pasiruošusi palaikyti tiek Nyderlandų komandoje žaidžiantį sužadėtinį Dimeo van der Horstą, tiek Lietuvos garbę ginančią komandą.

Taip pat skaitykite: Krepšininkės Kamilės Nacickaitės gyvenime – ir Europos taurės medaliai, ir sužadėtuvės

„Emocijos, kaip visada, geros. O ypatingai čia, 3x3 runtynėse olimpiadoje. Tai, kad top 4 etape žaidžia ir Lietuva, ir Nyderlandai – tiesiog mano svajonė. Pusfinalyje susitiks būsimas vyras prieš lietuvius, todėl žinau, kad bus tikrai geros varžybos. Bus labai įdomu žiūrėti“, – Žmonės.lt prieš lemiamą kovą sakė K.Nacickaitė.

FIBA nuotr./Kamilė Nacickaitė
FIBA nuotr./Kamilė Nacickaitė

Pasiteiravus, ką labiau palaikys, Kamilė buvo kupina optimizmo. Krepšininkė įsitikinusi, kad yra vilties 3x3 rungtynių medaliais pasipuošti abiems komandoms.

„Viena komanda važiuos į finalą, o pralaimėjusi kovos dėl trečios vietos, todėl būtų nuostabu, jei ir Lietuva, ir mano sužadėtinis pasipuoštų medaliais. Aš tikiu, kad būtent taip ir bus“, – viltingai kalbėjo Kamilė.

FIBA.com nuotr./Kamilė Nacickaitė
FIBA.com nuotr./Kamilė Nacickaitė

Visgi, sportininkė neslėpė, kad nors gero linko tiek lietuviams, tiek mylimam olandui – jos dėmesys bus sutelktas viena linkme.

„Manau, kad kievienas, kuris yra susituokęs ir turi antrą pusę supranta, už ką sergu. Juk norisi, kad laimėtų šeima. Juk šeima visada pirmoje vietoje – noriu, kad būsimas vyras laimėtų auksą, bet iki galo sirgsiu ir už lietuvius. Jiems linkiu visko, ko geriausio“, – Žmonės.lt kalbėjo krepšininkė.

Kamilė Nacickaitė prasitarė, kad mylimiausios moterų komandos šiose varžybose neturi, tačiau džiaugėsi, kad šios varžybos vienos iš didžiausių 3x3 rungtynių istorijoje.

Asmeninio archyvo nuotr./Kamilė Nacickaitė ir Dimeo van der Horstas
Asmeninio archyvo nuotr./Kamilė Nacickaitė ir Dimeo van der Horstas

„Labai gera atmosfera, žmonių pilna arena, nereali patirtis. Daug gerų varžybų tiek vyrų, tiek moterų. Kaip suprantu, tai yra didžiausia erdvė, kurioje kada nors vyko 3x3 varžybos. Čia telpa labai daug žiūrovų“, – sakė K.Nacickaitė.

Žmonės.lt primena, kad po 3x3 varžybų Lietuvos ketvertukas Aurelijus Pukelis, Evaldas Džiaugys, Gintautas Matulis ir Šarūnas Vingelis olimpiniame pusfinalyje Paryžiuje net 9:20 nusileido Nyderlandams. Jų 22:30 val. lauks kova dėl bronzos medalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?