Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kristina Meseguer su vyru Vilniuje prie Santuokų rūmų patyrė išpuolį: „Grasino išdeginti akį“

Sparčiai išpopuliarėjusiai nuomonės formuotojai Kristinai Meseguer penktadienio rytas kaip reikiant apkarto. Kaip pasakoja pati Kristina, jiedu su vyru Enrique vyko į draugų vestuvių ceremoniją civilinės metrikacijos skyriuje Vilniuje ir buvo užpulti viduryje sankryžos.
Kristina Meseguer, Enrique Meseguer
Kristina Meseguer, Enrique Meseguer / Stacy Fx nuotr. ir stopkadras

Pora ramiai vyko savo automobiliu, kai prie jų, kaip sako Kristina, pribėgo neadekvačiai besielgiantis asmuo ir ėmė svaidytis įžeidinėjimais.

„Kai jis prišoko prie atverto vyro lango, pamaniau, kad kalbės draugiškai, tačiau netrukus supratau, kad yra nusiteikęs agresyviai ir galimai apsvaigęs, mat netrukus ėmė man grasinti“, – pasakojimą pradėjo Kristina.

Apie tai, kaip draugų vestuvių šventė apkarto garsiai porai ir kokių veiksmų ėmėsi Kristina, ji papasakojo portalui Žmonės.lt.

Stacy Fx nuotr./Kristina Meseguer, Enrique Meseguer
Stacy Fx nuotr./Kristina Meseguer, Enrique Meseguer

Grasino išdeginti akį

Kalbėdama apie tai, kas nutiko, nuomonės formuotoja neslėpė jaudulio ir drebančio balso. Pasak pašnekovės, tai buvo pirmas kartas gyvenime, kai prie jos ir vyro pripuolė neadekvatus, galimai apsvaigęs asmuo, ir ėmė persekioti bei grasinti.

„Penktadienį Vilniuje tuokėsi mano draugė ir mes ryte važiavome su vyru jų pasveikinti. Su automobiliu stovėjome sankryžoje prie civilinės metrikacijos skyriaus. Buvome jau visai šalia, kai prie pat mūsų mašinos, iš vyro pusės, pribėgo apsvaigęs asmuo.

Pro atvirą vyro langą jis ėmė rėkti ir klausinėti, ką reikia daryti, kad vairuotų tokį automobilį kaip mūsų. Aš iš pradžių pagalvojau, kad gal jis rimtai klausia, todėl atsakiau, kad reikia daug dirbti. Bet netrukus jo žvilgsnis persimainė – jis žiūrėjo į mus agresyviu žvilgsniu, rankoje laikė cigaretę ir garsiai rėkė, kad man išdegins akį“, – detales prisiminė Kristina.

Įvykis išgąsdino ir ją, ir vyrą

Moteris tą pačią akimirką liepė vyrui greičiau važiuoti, tačiau neadekvatus asmuo vijosi porą paskui mašiną.

Stacy Fx nuotr./Kristina Meseguer, Enrique Meseguer
Stacy Fx nuotr./Kristina Meseguer, Enrique Meseguer

„Už kelių metrų mums jau reikėjo parkuotis, tačiau jis mus pasivijo ir ėmė toliau kažką sapalioti. Jo veidas buvo toks piktas, kad atrodė, jog jis puls ir mus, ir mašiną.

Prašiau vyro statyti automobilį toliau, kad išvengtume konflikto tęsinio, tačiau vyras išlipo ir liepė jam greičiau eiti šalin ir dingti iš tos vietos. Kai pamatė, kad jis nesitraukia, šūktelėjo man, kad skambinčiau policijai.

Surinkau bendrosios pagalbos numerį ir telefonu viską paaiškinau. Manęs išklausinėjo, kur vyksta veiksmas, kuriame mieste, kokioje gatvėje, paprašė nupasakoti visą situaciją.

Aš tą ir padariau. Aišku, iš pareigūnų niekas nevažiavo, o per tą laiką agresyvus asmuo nuėjo nuo mūsų automobilio. Vienu metu galvojau, kad vestuvės pasibaigs policijoje.

Pirmą kartą gyvenime tokia situacija, kad kažkas taip elgtųsi Vilniuje ir dar ryte. Mano vyras irgi šokiruotas dėl tokio atvejo“, – kalbėjo Kristina.

Ji prisipažįsta, kad šis įvykis ją ir jos vyrą labai išgąsdino, mat per dvejus metus, kiek su vyru gyvena Lietuvoje, nėra nutikę nieko panašaus.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Julija Samorokovskaja portalui Žmonės.lt patvirtino, kad pranešimas dėl konflikto bendruoju pagalbos numeriu buvo iš tiesų gautas. Visgi pridūrė, kad policija įvykio toliau netirs, kadangi K.Meseguer pareiškimo nerašė.

Savo ruožtu Kristina paaiškino, kad pareiškimo nerašė, nes incidentas išsisprendė vietoje – užpuolikas galiausiai nuėjo nuo automobilio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas