Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kristina Savickytė-Damanskienė: „Nebereikia vaikytis karjeros ir galvoti, kad gimus vaikui griūna gyvenimas“

Aktorė Kristina Savickytė (36 m.) tiesiog švyti: mažiau nei po trijų mėnesių šį pasaulį išvys jos trečiasis vaikelis. Vienuolikmetes dvynukes su vyru Linu auginanti moteris teigia, kad antrasis nėštumas jai daug lengvesnis, o gyvenimas dabar švyti gražiausiomis spalvomis.
Kristina Savickytė-Damanskienė su dukromis
Kristina Savickytė-Damanskienė su dukromis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šis laikas nuspalvintas kitomis, gražiomis spalvomis. Dabar jausmas yra kitoks, nei prieš vienuolika metų. Galbūt todėl, kad kai laukiausi mergaičių buvo pirmas nėštumas, buvo labai daug klaustukų, nežinomybės. Tuo metu atrodė, kad keičiasi visas gyvenimas. Dabar gal ir amžius duoda savo, gal ir tai, kad viskas jau vieną kartą išgyventa, todėl šio nėštumo metu ir laukime yra daug daugiau ramybės. Viską priimu ramiai, ramiai reaguoju“, – kalbėjo kovo mėnesį trečios atžalos susilauksianti K.Savickytė-Damanskienė.

Moteris teigė, kad nėštumas vyresniame amžiuje jai tik į naudą – nebereikia niekur skubėti, rūpintis karjeros reikalais.

„Man daugeliu atveju yra priimtinos mintys apie prieraišiąją tėvystę – galbūt dėl to, kad esu brandesnė – tokios moterys kaip aš daugiau dėmesio gali skirti savo vaikui, nebereikia vaikytis karjeros ir galvoti, kad gimus vaikui griūna gyvenimas“, – patikino aktorė.

Nieko neatsisakau – nei darbų, o ir namuose prieš šventes sukuosi kaip ir anksčiau.

K.Savickytė-Damanskienė teigė, kad antrasis nėštumas jai yra daug lengvesnis – tą iš dalies lemia ir mažesnis nei pirma po krūtine pūpsantis pilvukas. Aktorė patikino, kad ypatingais įnoriais ji savo namiškių – vyro Lino ir dukrų Gabijos bei Justinos – nešokdinanti ir kol kas gyvenanti įprastu ritmu.

„Šis nėštumas labai skiriasi nuo pirmojo, nes pilvas gerokai mažesnis, todėl esu paslankesnė, man yra lengviau judėti. Besilaukdama dvynukių tokiu laiku buvau tikrai su dideliu pilvu. Gyvenu normalų gyvenimą – visiškai nesijaučiu iškritusi iš jo. Ačiū Dievui, jaučiuosi labai gerai, bent jau kol kas nėštumas „eina lengvai“. Nieko neatsisakau – nei darbų, o ir namuose prieš šventes sukuosi kaip ir anksčiau. Viskas kol kas teka įprasta vaga“, – šypsojosi laiminga mama.

Moteris teigia, kad nuo to laiko, kai ji laukėsi pirmą kartą, nėščiosioms yra siūloma begalė naujovių, tačiau  K.Savickytė-Damanskienė viską renkasi atsargiai.

„Aš, kaip naujai iškepta mama, dabar dairausi į visokias naujoves, man viskas įdomu. Aš visada laikausi tokios politikos, kad į viską reikia žiūrėti filosofiškai. Mados klyksmų vaikytis yra neverta, visada reikia pasverti, kiek vienas ar kitas dalykas yra naudingas“, – kalbėjo ji.

Aktorė, paklausta, ar dėl nėštumo Naujuosius metus bus priversta sutikti ramiai, patikino, kad šios šventės visai nesureikšmina ir ne pirmą kartą senus metus išlydi būdama namuose su savo šeima.

„Mes nesureikšminame Naujųjų metų sutikimo kaip ypatingos šventės. Šventės, kurioms kaupiamės ir ruošiamės yra Kalėdos, Velykos. Naujuosius turbūt sutiksime arba namuose, arba kur nors su draugais“, – teigė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas