Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kukli mergaitė iš Visagino išjudino „Lietuvos talentai. Supervaikai“ teisėjus

Šį vakarą – TV3 televizijos žiūrovai galės stebėti talentingiausių Lietuvos vaikų pasirodymus. Penktosios laidos „Lietuvos talentai. Supervaikai“ atrankų akimirkos prikaustys prie ekrano – laukia šokėjų, gimnastės, oro akrobatės, dainininkės pasirodymai.
„Lietuvos talentai. Supervaikai“ akimirka
„Lietuvos talentai. Supervaikai“ akimirka / TV3 nuotr.

Viena iš tokių – Visagine gyvenanti dvylikametė Adrija Žilinkaitė. Mergaitė pasakoja, kad vasaromis gyvenimas minėtame mieste labai džiugina, o štai kitais metų laikais – šiek tiek liūdniau. „Mažai visokių įdomių vietų... Vieną kartą nueini ir daugiau nebėra kur nueiti, įdomiai praleisti laiką. Prekybos centras – galima pasivaikščioti, apsipirkti“, – pasakoja projekto dalyvė.

Visa laimė, kad yra muzikos mokykla, kurioje Adrija sugalvojo mokytis, nes labai norėjo dainuoti. Mergaitė sako, kad baigusi vidurinę mokyklą neliks Visagine – traukia ją didesni miestai. Didžiausia Adrijos svajonė – tapti populiaria ir žinoma dainininke. Tačiau svarbiausia – išmokti nebijoti kamerų ir interviu, nes dabar mergaitė labai jaudinasi. „Lietuvos talentai. Supervaikai“ – jos pirmas interviu gyvenime ir, kaip tikisi, ne paskutinis.

TV3 nuotr. /„Lietuvos talentai. Supervaikai“ akimirka
TV3 nuotr. /„Lietuvos talentai. Supervaikai“ akimirka

Nors Adrija yra labai nedrąsi, tačiau turi labai gražų balsą ir potencialo tapti dainininke. Scenoje ji atliko, kaip pati sako, dainą apie meilę žmogui „Padovanojau“. Nors iš pradžių kalbėjo labai nedrąsiai, tačiau uždainavusi parodė, kad turi labai gražų balsą ir dainuoti jai yra kur kas drąsiau nei kad kalbėti.

„Man labai patiko. Pirmoje dalyje buvo makaronas, kuris nesusivyniojo, nuslydo į šoną. O kas yra geriausia, kad tai visai nesvarbu. Turi vieną savybę, kuri yra svarbiausia visiems dainininkams – norisi dainuoti kartu su tavimi. Čia yra tai, kas skiria dainininką nuo ne dainininko. Dainininkas įkvepia žmones prisijungti prie muzikos. Ačiū, kad atėjai į mūsų projektą“, – pasirodymą komentavo teisėjas Justinas Jankevičius.

TV3 nuotr. /„Lietuvos talentai. Supervaikai“ akimirka
TV3 nuotr. /„Lietuvos talentai. Supervaikai“ akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas