Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultūristas L.Smagurauskas po metų draugystės Milane pasipiršo mylimai Paulinai: „Nėra ko laukti“

Kai sutinki savo žmogų – nėra ko laukti. Tuo įsitikino žinomas kultūristas, sporto treneris ir prekės ženklo „Insane Fits“ kūrėjas Lukas Smagurauskas. Po metus trunkančios draugystės sportininkas Milane pasipiršo mylimajai Paulinai Vyšniauskaitei.

Lukas Smagurauskas portalui Žmonės.lt pasakoja, kad su mylimąja Paulina Vyšniauskaite draugauja maždaug metus. Nors tai neilgas laiko tarpas, kultūristas teigia, kad šįsyk dėl santykių jis – užtikrintas kaip niekada anksčiau.

„Iki tol niekada gyvenime nejaučiau jausmo, kad tai – tas žmogus. Per visas draugystes jutau, kad gali būti geriau. Tiesą pasakius, net galvojau, ar tikrai tas žmogus egzistuoja ir kaip žinoti, kad jau tikrai tas. Na ir būdamas su Paulina pirmą kartą gyvenime pajaučiau, kad tikrai radau savo žmogų“, – patikina L.Smagurauskas.

Asmeninio albumo nuotr./Lukas Smagurauskas, Paulina Vyšniauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Lukas Smagurauskas, Paulina Vyšniauskaitė

Pašnekovo teigimu, jo gyvenimo būdas – visiškai kitoks nei daugumos kitų žmonių. Ruošiantis kultūrizmo varžyboms, tenka laikytis griežto sporto, mitybos ir miego režimo – du sykius per dieną treniruotis, 5-6 kartus per dieną valgyti, su savimi nešiotis maisto dėžutės, skaičiuoti kalorijas. Negana to, prisideda verslas – papildų ir aprangos prekės ženklo „Insane Fits“ puoselėjimas.

„Todėl reikia žmogaus, kuris mane suprastų ir palaikytų. Aš, pavyzdžiui, negaliu pastoviai valgyti restoranuose, nes galbūt tuo metu laikausi režimo ruošdamasis varžyboms. O Paulina mane supranta, palaiko. Labai daug dalykų sutampa“, – džiaugiasi Lukas.

Paklaustas apie ką tik įvykusias sužadėtuves, L.Smagurauskas neslepia: „Tą žiedelį aš jau turėjau ilgą laiką.“

Asmeninio albumo nuotr./Lukas Smagurauskas, Paulina Vyšniauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Lukas Smagurauskas, Paulina Vyšniauskaitė

Kaip tik dabar Lukas su mylimąja vyko į Italiją, kur jis dalyvavo pasaulinio lygio kultūrizmo varžybose. Kultūristas nutarė, kad šioje šalyje ir galėtų pasipiršti Paulinai. Tiesa, susidūrė su tam tikru iššūkiu – niekaip negalėjo atrasti tinkamos vietos.

„Norėjau sulaukti tos ypatingos progos, kurios, atrodo, niekaip neišlaukiau. Buvom restorane, bet restorane, atrodo, kažkokia nesąmonė – per daug paprasta. Tada valgėme vienoje geriausių Italijos picerijų – irgi ne. Po to vaikščiojome prie Milano katedros, bet irgi, atrodo, nesąmonė.

Tuomet einame tokia gražia gatvele ir aš supratau, kad ai, nėra čia ko laukti. Aišku, varžybos baigėsi ne taip laimingai – užėmiau tik šeštą vietą. Bet varžybos yra varžybos, o su tuo žmogumi jaučiuosi toks laimingas, kad nenorėjau daugiau laukti – norėjosi parodyti, kad ji man svarbi. Tai ir pasipiršau“, – kalbėdamas su portalu Žmonės.lt prisimena Lukas.

Kultūristas ir sporto treneris priduria, kad po varžybų laiką Milane su Paulina praleido išties smagiai.

„Be to, jau kokias 37 savaites buvau nevalgęs picos. Ilgai neturėjau to vadinamo cheat meal, nes ruošiausi varžyboms“, – šypteli L.Smagurauskas.

Asmeninio albumo nuotr./Lukas Smagurauskas
Asmeninio albumo nuotr./Lukas Smagurauskas

Apie sužadėtuves Lukas pranešė ir savo socialiniuose tinkluose: „Ji pasakė „taip“! Labai tave myliu. Mano vertybės: jeigu turi stabilias pajamas, sveiką kūną ir kupinus meilės namus, tu jau turi viską.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas