Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kviestiniai svečiai įvertino „importinį jaunikį“: ar tai tinkamas pasirinkimas Gabrielei Martirosian?

Trečiadienio vakarą Vilniaus kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ įvyko romantinės komedijos „Importinis jaunikis“ VIP premjera. Susirinkusieji galėjo išvysti humoro kupiną filmą, kuriame tėvas beprotiškiausiais būdais stengėsi išskirti savo dukrą su ką tik iš užsienio atsivežtu draugu.
Mindaugas Capas ir Vitalija Mockevičiūtė, Gabrielė Martirosian ir Felipe Gabriel Dos Santos Xavier, Ugnė Galadauskaitė su sutuoktiniu Mariumi
Mindaugas Capas ir Vitalija Mockevičiūtė, Gabrielė Martirosian ir Felipe Gabriel Dos Santos Xavier, Ugnė Galadauskaitė su sutuoktiniu Mariumi / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Romantinės komedijos raudonuoju kilimu žengė ne tik filmo žvaigždės, bet ir kviestiniai svečiai. Tarp susirinkusiųjų buvo galima pamatyti filme nusifilmavusius Vaidotą Martinaitį, Mindaugą Capą, Gabrielę Martirosian, Felipe Gabriel Dos Santos Xavier, Ingą Norkutę, Vitaliją Mockevičiūtę ir daugelį kitų žvaigždžių.

Filmo premjeroje taip pat pasirodė dizaineris Robertas Kalinkinas, socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas, laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė su sutuoktiniu Mariumi, aktorius Leonardas Pobedonoscevas ir aktorė Agnė Šataitė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Robertas Kalinkinas ir Naglis Bierancas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Robertas Kalinkinas ir Naglis Bierancas

Filmas pasakoja apie gražuolės Kotrynos (Gabrielė Martirosian) grįžimą į gimtuosius namus ruoštis vestuvėms ir tėvų supažindinimą su savo išrinktuoju prancūzu Fransua (Felipe Gabriel Dos Santos Xavier).

Tačiau konservatyvių pažiūrų merginos tėvas, vietinio daržovių verslo savininkas Cibulskis (Mindaugas Capas), išsiuntęs dukrą į mokslus Prancūzijoje tikrai nesitikėjo, kad jos išrinktasis širdies chirurgas – visai ne Europos karališkosios giminės aristokratas, o egzotiškos išvaizdos ir karšto kraujo jaunuolis. Santūriam lietuviui nesuprantamos nei Fransua per kraštus trykštančios emocijos, nei jo būdas, nei šukuosena – žentą jis įsivaizdavo visai ne taip!

Luko Balandžio / 15min nuotr./Felipe Gabriel Dos Santos Xavier su premjeros viešniomis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Felipe Gabriel Dos Santos Xavier su premjeros viešniomis

Šoko ištiktas tėvas įvairiais būdais stengiasi atkalbėti dukrą nuo lemtingojo „taip“, o vestuvių dienai nenumaldomai artėjant, daugėja ir įvairiausių nesusipratimų bei keistų sutapimų.

Juostoje taip pat filmuojasi Vitalija Mockevičiūtė, Inga Norkutė, Vaidotas Martinaitis, Agnė Šataitė, Rafailas Karpis, Sonata Visockaitė, Ainis Storpirštis ir kiti žinomi aktoriai.

Filmo prodiuseriai – Žilvinas Naujokas („Tadas Blinda. Pradžia“, „Tarp pilkų debesų“), Ričardas Marcinkus („Pakeliui“, „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“) ir vienas didžiausių filmų platintojų Baltijos šalyse – UAB „ACME Film“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas