Naujo restorano „Motif“ kūrybinis vadovas ir vienas savininkų, Palangos restorano „Vila Komoda“ šefas M.Meidus plačiai žinomas dėl savo gastronominių kompetencijų. Vis tik jo teigimu, šis restoranas bus skirtas ne tik išskirtinėms vakarienėms, bet ir kasdieniams apsilankymams – būtent tokios meniu tendencijos dabar vyrauja Vakarų Europoje, rašoma pranešime spaudai.
Trečiadienį restoranas pristatytas kviestinei publikai.
Martynas Meidus yra restorano akcininkas ir kūrybinis vadovas, tačiau idėjas čia kasdien įgyvendins vykdantysis šefas – patyręs maisto technologas Povilas Zuoza. Pastarasis dirbo šiemet geriausiu Lietuvoje pripažintame restorane „Nineteen18“ ir kituose garsiuose šalies restoranuose.
Nauja europietiška koncepcija
Restorane vyks a la carte vakarienės, į kurias atvykę žmonės vėliau galės klausytis ir specialių atlikėjų pasirodymų bei pasilikti vakarėliui su muzika. Anot restorano kūrėjų, tokio koncepto Lietuvoje dar nėra.
„Įprastai po vakarienių žmonės išsiskirsto ir vakarą tęsia baruose, koncertuose ar naktiniuose klubuose. Tuo tarpu mes viską pasiūlysime vienoje vietoje. Norime į Vilnių atnešti šiek tiek Milano, Paryžiaus ar Londono tendencijų ir žmonėms pristatyti kitokią vakarienės kultūrą“, – sako M.Meidus.
Savininkai – patyrusi ketveriukė
Šio unikalaus koncepto restoraną į Lietuvą atsiveža keturi jo savininkai. Be M.Meidaus tarp jų yra ir patyręs verslininkas ir investuotojas Darius Bivainis bei naktinio klubo „Anna Mesha“ bendraturčiai Fady Farhat ir Justinas Žvigas.
Fotogalerija: