Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Liudas Vaisieta sumušė pasienietį: Indrė Burlinskaitė sako – sutuoktinis ją gynė

Viešumą apskriejo žinia, kad žinomos sporto trenerės Indrės Burlinskaitės-Vaisietos sutuoktinis verslininkas, sportininkas ir Druskininkų tarybos narys Liudas Vaisieta sumušė Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūną. Pati Indrė sako, kad jei ne Liudas, nežinia, kaip viskas būtų pasibaigę, mat minėtas asmuo ją užpuolė.
Liudas Vaisieta, Indrė Burlinskaitė, asociatyvi nuotrauka
Liudas Vaisieta, Indrė Burlinskaitė-Vaisieta, asociatyvi nuotrauka / 15min nuotr.

Faktą apie šį įvykį 15min patvirtino Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato vedėja Kristina Janulevičienė. Pasak jos, policija pranešimo apie incidentą Neravų gatvėje Druskininkuose sulaukė naktį iš gruodžio 29-osios į 30-ąją apie 0.10 val.

„Viešoje vietoje Druskininkų savivaldybės tarybos narys (Liudas Vaisieta – red. past.), gimęs 1989 m., būdamas blaivus smurtavo prieš kitą vyriškį. Vėliau paaiškėjo, kad tai – valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnas, kuris irgi gimęs tais pačiais metais.

Jam (pareigūnui – red. past.) sudavė keletą smūgių, dėl ko asmuo galimai prarado sąmonę ir jam buvo išmušti du dantys. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo, o įtariamasis buvo sulaikytas ir patalpintas į ilgalaikio sulaikymo patalpas“, – 15min komentavo ji.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvės
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvės

Kaip paaiškėjo, L.Vaisieta incidento metu buvo blaivus, o valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnui nustatytas vidutinis girtumas.

Tuo metu L.Vaisietos žmona Indrė Burlinskaitė penktadienį žiniasklaidai išplatino pranešimą, kuriame teigė, kad minėtais veiksmais sutuoktinis ją gynė.

„Tokios patirties nelinkėčiau niekam – trečiadienio naktį, grįždama iš fotosesijos Vilniuje, prie savo namų buvau užpulta“, – aiškino I.Burlinskaitė.

Anot Indrės, ji buvo užpulta po to, kai pasistatė automobilį ir ėjo link savo namų laiptinės. Moteris pridūrė, kad pažino užpuoliką – tai esą Š.T. (vardas ir pavardė redakcijai žinomi – red. past.), gyvenantis kaimynystėje.

„Jis buvo neadekvatus ir akivaizdžiai apsvaigęs. Jei ne mano vyras, kuris greitai sureagavo ir atskubėjo manęs ginti, nežinia, kaip viskas būtų pasibaigę“, – tęsė I.Burlinskaitė.

Indrės teigimu, ant jos rankos yra užfiksuotos mėlynės. Dėl šio įvykio moteris patikino parašiusi pareiškimą policijai.

Ji taip pat teigė, esą tai ne pirmas kartas, kai Š.T. užpuola moterį: „Ne taip seniai jam buvo pateikti kaltinimai už moters sužalojimą naktiniame klube.“

„Valstybės tarnybose neturėtų likti tokių „susitepusių“ ir pavojingų žmonių. Tikiuosi, atitinkamos institucijos priims tinkamus sprendimus ir padarys išvadas“, – teigė I.Burlinskaitė.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvės
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvės

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) patarėjas Giedrius Mišutis 15min informavo, kad pasienietis, pagal nustatytą vidaus tvarką, apie įvykusį incidentą nedelsdamas informavo savosios užkardos vadovybę.

„Įvykis buvo ne tarnybos metu, su tarnyba niekaip nėra susijęs, todėl jokio papildomo tyrimo VSAT dėl to neatlieka", – penktadienį teigė VSAT atstovas spaudai G.Mišutis ir pabrėžė, kad aplinkybių vertinimas atliekamas policijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas