Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lady Gagos nepažinusiems olimpiados atidarymo komentatoriams – kritikos rykštės: kaltina nepasiruošus

Penktadienį Paryžiuje praūžė Olimpinių žaidynių atidarymo ceremonija, kurioje pasirodė po dviejų metų pertraukos į sceną grįžusi Celine Dion bei atlikėja Lady Gaga. Po pastarosios pasirodymo socialiniuose tinkluose kilo ažiotažas – viena garsiausių scenos žvaigždžių pristatyta tik jau atlikusi dainą. Internautai klausia, galbūt Lietuvos komentatoriai jos nepažino?
Lady Gaga
Lady Gaga / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.

Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijai dainininkė Lady Gaga pasirinko Zizi Jeanmaire dainą „Mon Truc En Plumes“, kurią atliko ant laiptų, palei Senos upę. Ji surengė įspūdingą šou – moterį atlydėjo elegantiškai pasipuošę šokėjai, kurie rankose laikė įspūdingas rožinės spalvos plunksnas. O savo šou Lady Gaga užbaigė sugrojusi partiją pianinu.

Reginį stebėjusiems lietuviams užkliuvo, kad Paryžiaus olimpinių žaidynių ceremoniją komentavę Rytis Vyšniauskas ir Vytautas Jasutis atlikėjos Lady Gagos pasirodymo nepristatė. Internete pasipylė klausimai, galbūt jie žvaigždės nepažino?

Scanpix nuotr./Lady Gaga
Scanpix nuotr./Lady Gaga

„Galėjot apie tai, kad šios žvaigždės pasirodė informuoti ir komentatorius, nes jie nelabai žinojo“, – po įrašais apie Lady Gagos ir Celine Dion pasirodymus komentavo viena socialinio tinklo „Facebook“ vartotoja.

„Man tik komentatoriai nepatiko, kaip po kurio laiko susivokė, kad pradžioj dainavo Lady Gaga. Jau TV3 transliacija ir komentatoriai tai katastrofiški buvo“, – jos nuomonei pritarė kitas vartotojas.

„Komentatoriai privertė patikėti, kad tai – ne Gaga“, – rašė dar vienas „Facebook“ naudotojas.

Scanpix nuotr./Lady Gaga
Scanpix nuotr./Lady Gaga

Incidento pro akis nepraleido ir televizijos laidų prodiuseris Laimonas Kirkutis, kuris taip pat kritikavo Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijos komentatorių darbą.

„Šiandien Šilutės rajone meldinės nendrinukės perimvietėse vyks Nacionalinis šienpjovių čempionatas. Jei netikėtai ten pasirodytų Lady Gaga, būtų galima įtarti, jog, greičiausiai, ji nėra ta tikroji. Ištrauka iš vadovėlio: „Komentatoriaus pradžiamokslis: kam čia man ruoštis, aš ir taip viską žinau“, – feisbuke rašė L.Kirkutis.

Šiandien Šilutės rajone meldinės nendrinukės perimvietėse vyks Nacionalinis šienpjovių čempionatas. Jei netikėtai ten...

Posted by Laimonas Kirkutis on Saturday, July 27, 2024

Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją komentavę R.Vyšniauskas ir V.Jasutis žvaigždę pristatė tik po pasirodymo. Į situaciją prie žvelgė su humoru – teigė manę, kad iš Lady Gagos tikėjosi kažko ekstravagantiškesnio.

„Aš dar katą pasižiūrėjau į tą merginą, kurią pristačiau. Ten buvo Lady Gaga. Reikėjo įsižiūrėti labiau, bet maniau, kad Lady Gaga kažką ekstravagantiškesnio pademonstruos nei tai, ką mes matėme. Prancūzai mėgsta humorą. Prisiminsime visas Lady Gagas“, – transliacijos metu eteryje sakė komentatoriai.

Dėl šios situacijos Žmonės.lt susisiekė su TV3 televizija. Gavus atsakymą tekstas bus papildytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi