Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Kitas kampas: su asmenybėmis“ – A.Bružo ir K.Glušajevo svečių išmintis, klaidos ir aistra

Audrius Bružas ir Kirilas Glušajevas improvizacijos teatro „Kitas kampas“ žaisme nuo šiol džiugins ir internetinę publiką. Besikeičiančio pasaulio iššūkių įkvėpti aktoriai sukūrė originalių laidų ciklą „Kitas kampas: su asmenybėmis“.
Audrius Bružas ir Kirilas Glušajevas
Audrius Bružas ir Kirilas Glušajevas / Robertas Riabovas nuotr.

Iššūkių ir improvizacijų kupina tikrovė skatina semtis ir būti įkvėptais žmonių, kurių drąsa, žingeidumas, profesionalumas ir ištvermė sukūrė tokią Lietuvą, kokioje gyvename šiandien.

Ar visi turi galimybę kiekvieną savaitgalį gauti dovanų įkvėpimą, motyvaciją, ryžtą ir patirtį? Teatras „Kitas kampas“ teigia – nuo šiol taip. Lietuvą kūrusios ir kuriančios asmenybės kitu kampu atsiskleis kalbinami A.Bružo ir K.Glušajevo.

Pokalbiai su iškiliais Lietuvos žmonėmis žiūrovą kvies į kelionę nuo jo vaikystės iki šiandien, paliesdami asmenybės formavimosi, tobulėjimo, improvizacijos, sąmoningumo, požiūrio į pasaulį ir save temas.

Robertas Riabovas nuotr./Audrius Bružas ir Kirilas Glušajevas
Robertas Riabovas nuotr./Audrius Bružas ir Kirilas Glušajevas

Geriausia dovana, kurią galime skirti sau – tai dėmesys savo sielai, emocijoms, svajonėms, sprendimams, o tai padaryti įmanoma išmintingo ir patyrusio pašnekovo kompanijoje. Įsiklausyti į jo balsą, pajusti jo šilumą ir žiūrėti į jo išmintingas akis, tarsi, į veidrodį, o veidrodis gali mums parodyti ir ašaras, ir šypsenas, ir abejonę, ir ryžtą.

Būtent tokius veidus ir balsus galėsite išgirsti bei išvysti žiūrėdami netikėtai ramių laidų ciklą „Kitas kampas: su asmenybėmis“ ir atrasti improvizacijos meistrus naujame laidos vedėjų amplua.

Jaukiame ir svetingame „Kitame kampe“, kuriame nebus blaškymosi, nerimo ir triukšmo, galėsite turiningai praleisti vakarą kartu su Renata Mikailionyte, Sauliumi Urbonavičiumi, Giedriumi Masalskiu, Andriumi Užkalniu, Mariumi Jovaiša ir kitais svečiais.

„Iki jaukaus susitikimo“, – „Kitas kampas“.

Pirmąją laidą „Kitas kampas: su Sauliumi Urbonavičiumi“ jau dabar galima pamatyti 15MAX platformoje.

Naujos laidos portale pasirodys kiekvieną sekmadienį 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas