A.Rakauskas-Gustavas virtuvėje sukosi ne vienas, jam kulinarinį talentą atskleisti padėjo Edita Mildažytė, Audrius Giržadas ir Ugnė Galadauskaitė. „Dažniausiai virtuvėje sukuosi kartą per savaitę, kai tenka rengti laidos filmavimą. Namuose pas mus daugiau gamina žmona, leidžiu jai pasireikšti. Aišku, jei ji nespėja, mielai padedu, ką nors pagaminu, nes suprantu, kad suktis virtuvėje nėra toks lengvas darbas, kaip gali atrodyti iš šalies“, – portalui Žmonės.lt pasakojo A.Rakauskas-Gustavas.
Vyras teigė, kad mėgsta gaminti įvairius troškinius ir sriubas, kurias išmoko gaminti dar būdamas kariuomenėje. Audrius pasakojo, kad labiausiai jis mėgsta gaminti žirnienę su kauliukais. Tai jo specialus receptas.
Laidos „Gustavo enciklopedijos“ vedėjas pasakojo, kad pirmą kartą jam virtuvėje teko padirbėti dar kariuomenėje, mat jis buvo paskirtas į dalinį, kuriame buvo ruošiami aukšto rango karininkai. Audriui teko virėjo darbas ir prievolė, kaip dabar juokiasi, iš nieko padaryti kažką valgomo. „Tekdavo iš pagedusių kopūstų išvirti kopūstienę. Žinote, nebuvo tada produktų į valias, pavyzdžiui, sviestas buvo normuotas, o ir grietinės gaminant nebuvo, todėl reikėdavo suktis iš padėties ir įjungti savo fantaziją“, – prisiminė A.Rakauskas.