Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Laimai Tamulytei-Stončei auginti dukrą padeda gyvūnai: išmokė gulėti ant pilvo

Kai visa Lietuva sužinojo apie dainininkės, laidų, renginių vedėjos Laimos Tamulytės-Stončės gimusią dukrą Emiliją, kartu gyvenančios katės Aliaska ir Juta jau tyrinėjo naujagimę. Juk namų šeimininkės – tai katės.
Laima Tamulytė-Stončė
Laima Tamulytė-Stončė / LNK ir fotodiena.lt nuotr.

„Buvo neramu. Kaip sakau, katinas, bet kokiu atveju, jis turi nagučius, tie nagučiai būna aštrūs. O vaikas, kai jis nejaučia, jam minkšta, gražu…“.

Tačiau Aliaska ir Juta Emiliją priėmė svetingai. Į namus netgi ėmė tempti grobį – sumedžiotus peliukus, kirstukus, paukštukus. Na, kad šeima neliktų alkana. „Matyt, galvoja, tikriausiai, kad šeimininkai pavalgyt neturės ko“, – juokiasi Laima.

LNK nuotr./Laima Tamulytė-Stončė
LNK nuotr./Laima Tamulytė-Stončė

Kaip katės myli Laimą ir jos šeimą, taip ir šeima myli augintines. O kaip mylėti gyvūnus, dainininkė ir laidų vedėja tikrai žino. Moters gyvenime nebuvo momento, kad šalia nelakstytų ar nešliaužiotų koks gyvūnas. Tai žiurkėnas, tai triušis, tai koks senbernarų veislės šuo ar žuvytės.

Žuvyčių akvariumą prižiūri vyras Gediminas, o žuvytės, kaip sakoma, nelieka skolingos – jos padeda auginti Emiliją.

LNK nuotr./Laimos Tamulytės-Stončės katės
LNK nuotr./Laimos Tamulytės-Stončės katės

„Pastebėjau, kad, sakykim, Emilija, kreipė į tas žuvytes dėmesį, tai aš ją pradėjau „monyt“, šitaip gulėti ant pilvo. Tiesiog padedu ant vystymo stalo, paverčiu ją ant pilvo ir jinai žiūri į tas žuvytes. Ir mes taip išmokom gulėti ant pilvuko“.

Tačiau kodėl vieną dieną Laimos Tamulytės katės į namus pradėjo vestis kavalierius? Reportažą iš jos namų galima išvysti šeštadienio vakarą LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas