Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Laisvė ir Vytaras Radzevičiai – apie pažinties istoriją ir priežastį, kodėl santykiai vos neiširo

Žurnalistai Laisvė ir Vytaras Radzevičius kartu jau 35-erius metus. Per tuos metus buvo visko, tad pora pasidalijo ne tik savo laimingo gyvenimo paslaptimis, bet ir nuotaikingomis istorijomis ne tik apie savo pažintį, bet ir pirmąjį įspūdį apie vienas kitą. Radzevičiai atskleidė, kas juos paskatino gyvenimą mieste iškeisti į atokią sodybą bei kodėl netoliese jie įkūrė „Pasaulio puodus“.
Laisvė ir Vytaras Radzevičiai
Laisvė ir Vytaras Radzevičiai / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip rašoma TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ pranešime spaudai, Laisvės ir Vytaro Radzevičių santykius, be jokios abejonės, būtų galima pavadinti be galo tvirtais. Jie neslepia, kad nuomonės buityje bei mėgstamose veiklose neretai išsiskiria. Apie tai, kokie Vytaro pomėgiai verčia Laisvę nuobodžiauti bei kur vyras vengia pareikšti savo nuomonę, pora prabilo ir laidoje.

„Aš kartą jau neiškenčiau ir sakiau: „Laisve, tai gal man tavęs pradėti klausinėti, su kokia blizge man lydeką gaudyti?“ – ironiškai kalbėjo Vytaras.

TV3 nuotr./Laisvė ir Vytaras Radzevičiai
TV3 nuotr./Laisvė ir Vytaras Radzevičiai

Laisvė ir Vytaras susipažino dar studijų laikais. Pora laidoje pasidalino savo pažinties detalėmis, kurios, vyras neslėps, jam iki šiol atrodo labai juokingos. Radzevičiai atskleidė, kuris inicijavo santykių pradžią ir kaip vos per plauką visa tai vos neiširo. „Buvo toks momentas, kai rimtai susipykome. Aš išlipau iš troleibuso, ji atsisveikino, o aš jai sakau: „Tai susitiksime kada nors“, – praeitį prisiminė Vytaras.

Laisvė neslėpė, kad tokia nepagarba tada ją labai sukrėtė. „Mane tie žodžiai taip užgavo... Aš pagalvojau: „Juk jis – tik fuksas!“– prisiminė moteris.

Tačiau pora liko kartu. Laisvė papildė santykių pradžios istoriją paatviraudama, kuris iš jų pirmasis susiprato, kad nenori nutraukti užsimezgusios draugystės. Neilgai trukus Laisvė ir Vytaras tapo vyru ir žmona, o šiemet pora švęs jau koralinių vestuvių metines. Apie aplinkybes, dar labiau paskatinusias susituokti, moteris papasakos ir laidoje. „Pakalbėjome apie tai, ar įsivaizduojame bendrą ateitį kartu. Jei įsivaizduojame – vadinasi, nešame pareiškimą“, – kalbėjo L.Radzevičienė.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

Laisvei nesvetima laidos „Pasaulis pagal moteris“ kūrybinė komanda – ne paslaptis, jog moteris vieną sezoną buvo laidos redaktore. L.Radzevičienė papasakojo apie darbą žurnalistikos srityje ir kodėl dabar pora nesusitelkia vien tik į darbą restorane. „Juokiamės, kad tam, kad galėtume dirbti Merkinėje, dar turime dirbti ir kitus darbus“, – atviravo moteris.

Galiausiai pora gyvenimą didmiestyje iškeitė į sodybą kaime. Laisvei toks gyvenimo būdas nėra svetimas, o štai Vytaras, tikras vilnietis, kardinaliai pakeitė aplinką. „Matai, aš – miesčionis, kuris virsta kaimiečiu, o tu būsi priversta grįžti į kaimą“, – tarpusavio pajuokavimais dalinos Vytaras.

Pora papasakojo, kieno iniciatyva buvo įsigyta sodyba, o Laisvė pridūrė, kokios vyro turimos savybės jai neleido abejoti, kad sodybos projektas bus sėkmingas.

Vieni gali sakyti, kad gyvenimas kaime yra ramus, sėslus ir kartais gana monotoniškas, tačiau nė vienas, pažvelgęs į Radzevičių šeimą, nedrįstų jų gyvenimo Merkinėje pavadinti nuobodžiu. Vytaras papasakojo istoriją apie tai, kaip atsirado kultūrinę, pramoginę bei maitinimo veiklą inicijuojantis „Merkinės fabrikas“, kurio centre – „Pasaulio puodai“.

„Atsimenu tą pirmą dieną – tai buvo kažkoks kosmosas“ – prisiminimais apie atidarymą, užklupusį beprotišką darbo krūvį bei geras emocijas dalinosi Laisvė.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais, 10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius