Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Legendinė grupė „Aerosmith“ baigia karjerą: priežastis – vokalisto S.Tylerio nelaimė

Legendinė rokerių grupė „Aerosmith“ paskelbė, kad dėl vokalisto Steveno Tylerio traumos nedelsiant nutraukia koncertinę veiklą ir baigia savo karjerą. „Priėmėme širdį veriantį sprendimą“, – sakoma grupės pareiškime.
„Aerosmith“
„Aerosmith“ / Vida Press nuotr.

1970 m. Bostone susikūrę rokeriai atšaukė visas likusias atsisveikinimo turo „Peace Out“ datas.

Socialiniuose tinkluose paskelbtame pareiškime, skirtame gerbėjams, teigiama: „1970 metais, kai įkvėpimo kibirkštimi tapo „Aerosmith“, jūsų mėlynosios armijos dėka ta kibirkštis dega jau daugiau nei penkis dešimtmečius. Kai kurie iš jūsų buvo su mumis nuo pat pradžių, o jūs visi esate priežastis, dėl kurios mes įsirašėme į rokenrolo istoriją. Mums buvo didžiausia gyvenimo garbė, kad mūsų muzika tapo jūsų dalimi. Kiekviename klube, kiekviename didžiuliame ture, iškilmingomis ir privačiomis akimirkomis jūs skyrėte mums vietą savo gyvenimo garso takelyje.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Stevenas Tyleris
Lukas Balandis / BNS nuotr./Stevenas Tyleris

Kaip žinote, Steveno balsas yra toks instrumentas, kokio daugiau nėra. Jis mėnesius nenuilstamai dirbo, kad jo balsas taptų toks, koks buvo prieš traumą. Matėme, kaip jis kovoja, nors šalia jo buvo geriausia medikų komanda. Deja, akivaizdu, kad visiškai atsigauti po balso traumos neįmanoma“, – rašoma jų pareiškime.

„Priėmėme širdį veriantį ir sunkų, bet būtiną sprendimą – kaip brolių grupė – pasitraukti iš gastrolių scenos. Esame be galo dėkingi visiems, kurie panoro paskutinį kartą išvažiuoti su mumis į kelią.

KPMS nuotr./„Aerosmith“ scenoje
KPMS nuotr./„Aerosmith“ scenoje

Dėkingi mūsų ekspertų komandai, mūsų neįtikėtinai komandai ir tūkstančiams talentingų žmonių, dėl kurių mūsų istoriniai važiavimai tapo įmanomi. Paskutinė padėka jums – geriausiems gerbėjams Žemės planetoje. Garsiai grokite mūsų muziką, dabar ir visada. Svajokite toliau. Jūs išpildėte mūsų svajones“.

Grupė priduria, kad bilietų į atšauktas turo datas savininkams, kurie bilietus įsigijo per „Ticketmaster“, pinigai bus automatiškai grąžinti, o bilietų iš kitų svetainių turėtojai gali kreiptis į jų įsigijimo vietą.

Praėjusių metų rugsėjo pabaigoje grupė paskelbė, kad 76 metų Tyleriui „lūžo gerklos“. Tuomet jie atidėjo gastrolių datas, tikėdamiesi, kad jis spės pasveikti.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas