Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Lemiamą krepšinio mūšį stebėjo žinomi žmonės: tarp jų – Erika ir Merūnas Vitulskiai, Inga Žuolytė

Šeštadienio vakarą Vilniuje įvyko lemiamas krepšinio mūšis tarp „Wolves Twinsbet“ ir Klaipėdos „Neptūną“. Rungtynių nepraleido ir žinomi žmonės.
Vilniaus „Wolves Twinsbet“ ir Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse – ir žinomi žmonės
Vilniaus „Wolves Twinsbet“ ir Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse – ir žinomi žmonės / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šeštadienio vakarą per „Betsafe-LKL“ čempionato ketvirtfinalio serijos lemiamas rungtynes Vilniuje „Wolves Twinsbet“ krepšininkai nugalėjo Klaipėdos „Neptūną“ 91:80 (26:16, 14:15, 24:26, 27:23) ir tapo paskutiniaisiais pusfinalio dalyviais. Vilniaus ekipa seriją laimėjo 2-1.

Varžybose tarp sirgalių buvo galima išvysti ir žinomų žmonių.

Rungtynes stebėjo verslininkė Erika Vitulskienė su vyru operos solistu Merūnu Vitulskiu, broliai Lavrinovičiai, nuomonės formuotoja Inga Žuolytė, atlikėjas Petras Daunys ir kiti.

Fotogalerija:

Kaip jau rašė 15min, sostinės atstovai kontroliavo rungtynių eigą beveik visą laiką, jų pranašumas nuolat balansavo ties 10 taškų riba.

Trečiajame kėlinyje „Neptūnui“ pavyko sumažinti atsilikimą iki 5 taškų (52:47), bet „Wolves Twinsbet“ greitai vėl padidino savo pranašumą.

Ketvirtojo kėlinio pirmoje atakoje Ignas Sargiūnas tritaškiu sumažino klaipėdiečių deficitą iki 4 taškų, o Ąžuolas Tubelis netrukus pridėjo dvitaškį ir skirtumas ištirpo iki vieno metimo (62:64).

Vis dėlto „Wolves Twinsbet“ dar kartą atsakė savo 7 taškais iš eilės ir vėl pasijuto saugiai (71:62).

Kėlinio viduryje Kristupas Žemaitis tritaškiu išaugino šeimininkų persvarą iki 16 taškų (81:65), o „Neptūnas“ po šio smūgio atsitiesti jau nebepajėgė.

„Betsafe-LKL“ pusfinalyje „Wolves Twinsbet“ susitiks su Vilniaus „Rytu“. Kitame pusfinalyje Kauno „Žalgiris“ kovos su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“.

Pirmosios pusfinalio rungtynės bus žaidžiamos gegužės 21 d. 18.30 val. Kauno „Žalgirio arenoje“ ir gegužės 22 d. 18.30 val. – Vilniaus „Twinsbet arenoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius