Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Liekam namie su Elena“: dizainerė V.Jakučinskaitė parodė, kaip įspūdingai numarginti kiaušinius

Mados namų „Tiulio fėja“ įkūrėja, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė kiekvienais metais margučius dažo taip, lyg pavasarį būtų galima skelbti naują kolekciją. Kaip įspūdingai nusidažyti savo velykinius kiaušinius, išvysite ir žemiau esančiame vaizdo įraše.

Viktorija Jakučinskaitė kartu su vyru Vitalijumi Jančenkovu ir dukromis Veronika bei Ieva Velykų laukia iš karto pasiruošę, jų namuose tai itin išsiilgta šventė. Tai puiki proga pabūti su artimaisiais, džiaugtis savo rankomis margintais kiaušiniais, mėgautis skaniu maistu. Ypatingai šiuo laikotarpiu, kai gausu nežinios ar net baimės.

Tiesa, drabužių kūrėja, tapytoja iš karto pabrėžia, kad šį laiką, jau kelias savaites trunkantį karantiną, ji vertinanti kaip didžiulę dovaną, kuri suteikė galimybę džiaugtis kiekviena diena kasdien. Kaip pati juokiasi, karantinas ne tik leido imtis naujų veiklų ar prisiminti senus hobius, bet ir skirti daugiau laiko mažoms detalėms.

Būtent todėl šiemet Viktorija nepatingėjo prie margučių užtrukti kiek ilgėliau. Taip ant jos šeimos stalo atsidurs gyvūnų raštais pasipuošę margučiai, kiti – nukeliantys tiesiai į Prancūziją, dar treti – suteikiantys itin smagią galimybę išlaisvinti vaizduotę.

Kaip susikurti įspūdingus margučius V.Jakučinskaitė pasakojo laidoje „Liekam namie su Elena“. Visą vaizdo įrašą išvysite žemiau:

Kaip nuosekliai nusidažyti margučius – vaizdo įraše:

VIDEO: Kaip marginti velykinius kiaušinius.

Anksčiau Viktorija 15min yra pasakojusi, kad per Velykas dažniausiai visi į jos namus susirenka per pietus – dizainerės mama ir teta su šventintais kiaušiniais ir duona atvyksta tiesiai iš bažnyčios.

„Mes visuomet daužome kiaušinius ir žiūrime, kurio stipriausias. Tiesą sakant, visus margučius sudaužome, bet suvalgome tik po vienų, – juokėsi V.Jakučinskaitė. – Taip pat turime tradiciją apsikeisti pačiais gražiausiais kiaušiniais, todėl prie stalo visuomet pamatome visų kūrybiškumą, kaip pasisekė artimiesiems numarginti kiaušinius. O jeigu kažkas negali atvažiuoti į šventę mūsų namuose, tai mes su pačiais dailiausiais margučiais važiuojame pas juos į namus ir apsikeičiame.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas