Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa Mondeikaitė medicinos mokslo vingrybių mokosi televizijos projekto užkulisiuose

Žavioji šviesiaplaukė dainininkė Liepa Mondeikaitė sukasi it vijurkas – darbas darbą veja, merginos gyvenime daug laiko užima repeticijos, filmavimai, koncertai, o be visos su pramogų pasauliu susijusios veiklos, nemažai laiko reikalauja ir mokslai universitete.
Liepa Mondeikaitė
Liepa Mondeikaitė / Luko Balandžio nuotr.

Tad nieko nuostabaus, kad turėdama trumpą atokvėpio akimirką per projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavimus, Liepa griebiasi knygų. Nepaisydama triukšmo, aplink zujančių kolegų ir žurnalistų, būsimoji medikė atkakliai skaito puslapį po puslapio – juk ir paskaitose reikia pasirodyti kuo geriau.

„Žinau, kad taip mokytis yra baisiai blogai, bet nebėra laiko. Tiesiog nespėju. Yra pratybos, į kurias atėjus reikia diskutuoti su dėstytoju. Stovėti ir slėptis nesinori“, – sakė Liepa.

Trečiadienio vakarą atlikėja buvo palinkusi prie anesteziologijos (mokslas apie skausmo slopinimą, – aut. past.) knygos. L.Mondeikaitė papasakojo, kad jai ši disciplina itin įdomi, juolab būtent su ja trečiame kurse studijuojanti mergina ketina sieti savo ateitį.

„Norėčiau ir toliau mokytis anesteziologijos. Kai reikės stoti į rezidentūrą, nors tai ir bus nelabai greitai, šio dalyko egzamino rezultatai turės reikšmės. Ir dėl savęs norisi įgauti žinių“, – kalbėjo ji.

Luko Balandžio nuotr./Liepa Mondeikaitė
Luko Balandžio nuotr./Liepa Mondeikaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai