Kartu jie eksperimentavo su patiekalu, kuris, anot Giedriaus Savicko, puikiai tinka ir pusryčiams, ir pavakariams, ir naktipiečiams. Tai – prancūziškas skrebutis.
„Valgoma ar nevalgoma“ studijoje Liepa Norkevičienė atskleidė, kad prancūzišką skrebutį vaikystėje gamindavosi pati. Pomėgis saldumynams ir desertams liko.
„Galiu valgyti saldžiai 24 valandas per parą – gali nebūti normalaus maisto“, – sakė Liepa.
Dainininkė atskleidė, kad jos vyras, verslininkas Evaldas Norkevičius, taip pat dievina desertus.
„Susiradau tokį patį vyrą, kuris irgi mėgsta saldumynus. Galime naktį nuvažiuoti nusipirkti saldainių, nes labai reikia cukraus“, – juokėsi atlikėja.
Paklausta, kokio maisto nemėgsta nuo vaikystės, Liepa išskyrė tradicinį lietuvišką patiekalą.
„Labai nemėgdavau vėdarų, bet liepdavo juos valgyti. Kraujinių vėdarų net nesu ragavusi“, – prisiminė L. Norkevičienė.
Liepa džiaugėsi, kad „Valgoma ar nevalgoma“ virtuvėje apsilankė būtent tą savaitę, kai Giedrius Savickas eksperimentuoja su desertais. Prancūzišką skrebutį su viešnia aktorius ragavo keturiais būdais: įprastu lietuvišku, amerikietišku, ispanišku ir itališku. Ne visi variantai mėgėjams kulinarams patiko. Vieną iš jų Giedrius nutarė pagardinti netikėtu ingredientu.
„Mes atradome Ameriką, dievaži!“ – džiaugėsi „Valgoma ar nevalgoma“ vedėjas ir dainininkė.
Kaip Giedrius patobulino prancūzišką skrebutį ir kurį iš patiekalo variantų Liepa pavadino tragedija? Žiūrėkite naujausioje eksperimentinėje LNK.LT laidoje „Valgoma ar nevalgoma“.